maandag 12 december 2016

Bedwantsen geur

Ontdek al onze geurtjes online. Vandaag bestel morgen in huis! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Alle geurtje vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw parfums online. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 12. Lees waar bedwantsen zich verstoppen, hoe je een hotelkamer, hostel of slaapkamer kunt controleren op bedwantsen en hoe je bedwantsen kunt laten bestrijden door lokale ongediertebestrijders in uw eigen regio.


Geur bedwantsen , zo herkent u ze. Bent u bang dat u last heeft van bedwantsen ? In het geval van een grote besmetting herkent u bedwantsen aan hun geur.

De geur die bedwantsen verspreiden is namelijk misselijkmakend zoet. Ze produceren een olie-achtige afscheiding uit hun geurklieren. Dit doen zij ter afwering van vijanden.


De geur van de bedwants laat zich inderdaad op die manier omschrijven. De geur moet bedwantsen wegjagen, het roept namelijk een allergische reactie bij ze op. Moet er natuurlijk niet iemand bij jou thuis ook allergisch zijn voor de sterke geuren van deze oliën. Door stoom zouden alle bedwantsen en hun eitjes dood moeten gaan. Bedwantsen bestrijden met stoom.


Ze laten zich alleen overdag zien als ze erge honger hebben. De vervellingshuidjes vind je vaak achter het hoofdbor achter plinten en de matrasranden. Zoete geur – mensen geven soms aan dat ze een vreemde zoete geur ruiken.


Dit horen we alleen als het om een heel groot aantal bedwantsen gaat. Reeds bij binnenkomst van een kamer met grote aantallen bedwantsen , kan deze geur gesignaleerd worden als men hier bekend mee is. De karakteristieke geur van de bedwants wordt geproduceerd door speciale stinkklieren, die een olieachtige, zoetige geur achterlaten.


Daarnaast kun je je neus gebruiken om op onderzoek uit te gaan, omdat de ontlasting van deze ministekers vaak een vieze amandelachtige geur afgeeft. De bedwantsen verspreiden ook chemicaliën (feromonen) die wij niet kunnen ruiken, om andere bedluizen te laten weten dat ze een goede en veilige schuilplaats hebben gevonden.

Als er veel bedwantsen in huis zijn, noemen we dat een plaag. U herkent een plaag van bedwantsen aan donkere of zwarte vlekken aan de zoom van de matras. Dit komt door de poep van de bedwants. Ze hebben een aparte geur. Ze ruiken naar zoete amandel of koriander.


Als je dit ruikt, vraag dan om een andere kamer. Het is een soort muffe amandel-achtige geur. Dat er in één kamer bedwantsen zitten, betekent niet dat alle kamers bedluis hebben. Bekijk nu de mooiste geurtjes.


Voor dat ene momentje voor jezelf. De grootste collectie geurtje vind je hier! Geurtje tegen de laagste prijzen. Andere aanwijzingen dat je te maken hebt met bedwantsen zijn bloedvlekken, zwarte puntjes of kleine velletjes in bed. Lukt bedwantsen bestrijden niet zelf, dan kun je een professionele ongediertebestrijder inhuren, als de plaag volledig uit de hand is gelopen.


Dit was informatie over bedwantsen bestrijden. Het zijn erg irritante beestjes die net als vampieren je bloed. Als er sprake is van een flinke plaag is dat vaak te zien aan een donkere of zwarte verkleuring van de matras door de uitwerpselen van de bedwantsen.


Ook kan er een onaangename geur hangen die door de bedwantsen wordt uitgescheiden. Het bestrijden van bedwantsen is lastig. Mensen die wakker worden met jeukende, rode bultjes op rug, armen of benen vermoeden meestal niet de aanwezigheid van bedwantsen. Veel eerder worden muggen als boosdoeners aangewezen of denken mensen aan een bepaald soort uitslag. Een allergische reactie op iets wat ze gegeten hebben of.


Kijk onder het matras, daar zul je ze vast ontdekken. Zet je koffer of tas niet o de gron zodat ze niet zomaar mee kunnen reizen. Aan de geur in de kamer kun je vermoeden dat er bedwantsen zijn, omdat bedwantsen een doordringende geur verspreiden. Ook kun je plaatsen ontdekken waar de bedwantsen zich van hun eerste velletje ontdoen. De bedwants is een klein insect dat vooral in bedden en matrassen van hotelkamers leeft.


Nachts kruipt de bedwants op uw huid om bloed te zuigen. Op de plek van de beet ontstaat een bultje dat jeukt. De bultjes verdwijnen vanzelf. Controleer be matras en beddengoed voordat u ergens gaat slapen. Ruik je een muffe amandelachtige geur ? Dit is een typische bedwantsen geur.


Deze geur komt uit speciale stinkklieren die bedwantsen hebben. Zij hebben deze om vijanden op afstand te houden. Het probleem is echter dat alleen professionals een dergelijke geur herkennen.


Leken ruiken misschien wel deze geur , maar kunnen hem moeilijk plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts