donderdag 4 mei 2017

Houtbouw tuinhuis

Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging.


Houtbouw op maat met Schipper Groep.

Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Of bent u opzoek naar een fijne loungeplek in uw tuin. Een tuinhuisje van Van Lingen kunt u natuurlijk ook gebruiken voor het opbergen van uw gereedschap of tuinmeubilair.


Met onze tuinhuisjes en tuinhuizen heeft u heel veel opties. Houten tuinhuis Een houten tuinhuis is een eye-catcher in de tuin. Elke eigenaar zal met trots zijn tuinhuis willen laten zien.


Alle tuinhuizen zijn standaard voorzien van een opgeklampte loopdeur en merantiramen. Indien u kiest voor 28mm of 32mm houtsoorten, dan geniet u standaard van jaar garantie.

Of het nu gaat om veranda’s, tuinhuizen , tuinkamers, garages of schuren: we streven naar perfectie tot in details. Naast het realiseren van houten bijgebouwen kan Buitenpracht uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, schuttingen en vlonders. Bent u op zoek naar een aanbieder van mooie tuinhuisjes in Friesland? Van de fiets tot aan tuinstoelen tot aan gereedschap.


De voordelen van een tuinhuis op maat laten maken. Wanneer u ervoor kiest om een tuinhuis op maat te laten maken, kiest u voor een heleboel voordelen. Het allergrootste voordeel is dat een tuinhuis op maat perfect past op de door u beoogde plek in uw tuin en aansluit bij uw wensen en stijl.


Gemaakt door vakmensen, de kennis geleverd van vader op zoon. Met de bekende nuchterheid uit Friesland: Het moet goed zijn! Kom eens langs op ons showterrein op de Betonwei in Harkema (Friesland). Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen , houten schuren, houten paardenstallen.


Daarbij weten wij wat hard werken is. Duurzame, houten constructies voor elke tuin. Uw luxe, houten tuinhuis kan een werkruimte worden, een gastenverblijf, een wellnessruimte … de mogelijkheden zijn eindeloos. Uw tuinhuis wordt kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Wij zorgen ervoor dat uw houtbouw idee de uitstraling krijgt die naadloos aansluit bij uw huis en de omgeving.


Specialist in maatwerk en prefab houtbouw. In onze fabriek te Apeldoorn produceren we complete woningen, vakantiechalets, mantelzorgwoningen, ateliers, schuren en paardenstallen van hout!

Wij gebruiken alleen hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Onze houten tuinschuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als.


Een schuur, garage, tuinhuis , prieel of overkapping van van hout? Geproduceer geleverd en gemonteerd. Bekijk ons assortiment van houten schuurwoningen. Wij kunnen u ook verder adviseren.


Door onze jarenlange ervaring in houtbouw verzekeren wij u niet alleen van zeer fraai uitgevoerde bij de stijl van uw huis passend constructies, maar ook van een superieure kwaliteit. Wij verwezenlijken uw wensen en ideeën in een prachtig tuinhuisje ! Bij Terpstra houtbouw wordt uitsluitend gewerkt met de beste houtsoorten en materialen daarnaast kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring! Wij leveren op maat gemaakte producten.


Op onze site krijgt u alvast een eerste indruk van wat wij doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts