dinsdag 2 mei 2017

Ijzer sierhekwerk

Sierhekwerk voor de scherpste prijs. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Hekwerken, sierhekwerk of tuinhekwerk op maat. Stalen en houten hekwerken!


Hekwereld is uw hekwerk specialist in de regio.

Verder zijn wij gespecialiseerd in sier hekwerk , lampen, sierpoorten, industriepoort, industrie hekwerk, rustiek. Betreft het hekwerk zijn er twee soorten modellen leverbaar, namelijk het Standaard en het Classic model. De Standaard modellen hebben een robuuste uitstraling, met over de lelies een gebogen spijl. Mogelijke modellen sierhekwerk en sier-slootwaaier. Per model kunt u vervolgens een poort verder naar wens ontwerpen.


Klik op de pijlen om alle modellen te zien. Heeft u zelf nog iets anders in gedachten, dan kan dat zeker ook! Deze voorbeeld-modellen dienen enkel als.

Breedte van de hekwerk vakken worden waar mogelijk gelijk gehouden voor een fraaiere uitstraling van het hekwerk. Al onze sierhekwerken zijn op maat gemaakt. Met zoals op foto te zien mooi sierlijke punt.


Wij leveren ook naar Belgie ! Alle onderdelen om zelf een sierhek te maken of een hekwerk op te knappen voor groothandelsprijzen. Een sierhekwerk siert uw tuin en is een sfeervolle omheining van uw tuin of erf. Koop en verkoop ijzeren hekwerk eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer).


Op zoek naar een hekwerk voor de omheining van uw tuin? Wij zijn dé specialist in sierhekwerk , metalen poorten, balkonhekwerk en dubbelstaaf hekwerk. Online goedkoop, snel en uit voorraad uw sierhekwerk bestellen.


Dé webshop voor sierhekwerk van betrouwbare kwaliteit! Tevens bieden wij restpartijen hekwerk aan tegen zeer concurrerende prijzen. De poeder zit nu goed vast aan het ijzer.


Als verwacht wordt dat het ijzeren hekwerk veel te verduren gaat krijgen, omdat het bijvoorbeeld aan zee wordt geplaatst, wordt vaak aangeraden het hekwerk keer te coaten. Na het verzinken en coaten is het ijzeren hekwerk onderhoudsvrij.

Coaten kan in haast alle denkbare kleuren. Alles op het gebied van afrasteringen, gaas, hekwerk, omheiningen, poorten, kastanjehout, bouwhekken, sierhekwerk , dubbelstaafmatten. Verkrijgbaar in diverse modellen: Venise – Toscane – lage Pise – ruit Pise – hoge Pise – Paris. Stijl en duurzaamheid staan centraal in ons productieproces.


Of u nu kiest voor een klassiek sierhekwerk of een moderne hekwerk, kwaliteit is ons uitgangspunt. De ijzeren sierhekken zijn perfect als duurzame afscheiding van uw voortuin of achtertuin! Info over ijzer sierhekwerk. Resultaten van zoekmachines! Interflex sierhekwerk heeft een ruim assortiment aan hekwerk, poorten, palen en diverse accessoires.


Betreft de poorten, hierin zijn vele opties mogelijk, waarbij er gekozen kan worden tussen ons standaard en classic model. Het assortiment bestaat uit diverse looppoortjes en dubbele inrijpoorten. Smeedijzeren sierhekwerken en sierpoorten in elke stijl, gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap! Je kunt bij ons terecht voor sierhekwerken , spijlenhekwerken, enkelstaafmatten, dubbelstaafmatten, industriele hekwerken, gaashekwerk, poorten en accessoires.


Bent u op zoek naar een sierhekwerk voor om uw tuin, een smeedijzeren hekwerk op uw brug eventueel met brugleuning of een sierhekwerk voor op uw balkon? Wij smeden uw hekwerk op maat, leveren en monteren desgewenst ook de intercom inclusief elektrische bediening. Bekijk hieronder enkele hekwerken van ijzer die wij hebben gesmeed in onze smederij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts