donderdag 3 augustus 2017

Bestway zwembad afdekzeil

Bestway zwembad afdekzeil

Kies uit producten vanaf € 114. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Bestway zwembad op Vergelijk. Bekijk de deals in onze webshop of winkel!


Afdekzeil fast set nú actie! Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk (intex) zwembad deze geschikt is. Zwembad afdekzeilen zijn er in een aantal soorten.


De luxe zwembad afdekzeilen zijn steviger en van. Warmte erin houden, het vuil er buiten houden. Het zeil wordt niet zoals het afdekzeil over de randen van uw zwembad getrokken maar ligt op het water in het zwembad.


Zo voorkomt u dat vuil of insecten in het water terecht komen, die invloed hebben op de waterkwaliteit. Dit is een afdekzeil die geschikt is voor zwembaden met een rechthoekige vorm. Een eenvoudiger manier om te voorkomen dat uw bad smerig wordt is er niet!


Het afdekzeil rectangular 3x 1is o. Met dergelijke zwembadafdekkingen voorkomt u in ieder geval dat er vuil, troep en afval in uw zwembad terechtkomt. Zonder dergelijke afdekzeilen is het bijkans onmogelijk om het water schoon en fris te houden. Winkel gerund met behulp van PrestaShop.


Bestway zwembad afdekzeil

Zou u ’s zomers ook wel lekker willen afkoelen in uw eigen zwembad ? Speciale afvoergaten zorgen ervoor dat er geen plas water op uw afdekzeil komt, maar dat het water weg kan lopen. Houdt u van baantjes trekken? Deze baden zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, dankzij een handige instructie DVD die bij het zwembad geleverd wordt. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad. Daarnaast bieden wij ook Intex solar covers aan.


Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Voor ieder Intex zwembad is er een passend Intex afdekzeil. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil. Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt. Inclusief koord om het vast te zetten.


Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Maak je zwembad compleet met de juiste zwembad accessoires.


Denk maar eens aan een afdekzeil voor je zwembad , een zwembadtrap of een zwembadstofzuiger. Praxis heeft nog veel meer nuttige zwembad accessoires voor je. Het stalen frame is rechthoekig en zorgt ervoor dat het zwembad stevig staat. Het bad is gemaakt van van duurzaam Tritech materiaal dat bestand is tegen UV straling en chloor. Met ons assortiment zit je in een handomdraai in je eigen zwembad ! Kies een rechthoekig, ovalen of ronde vorm.


Het zwembad is snel en gemakkelijk in elkaar te steken, ideaal voor in de tuin! M nieuw in de doos geschikt voor een rechthoekig familiezwembad van 2. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dat is bij de Power Steel Frame Pool niet anders.


Zo installeert u het zwembad in een handomdraai en hebt u geen technische voorkennis nodig om het zwembad te onderhouden. Deze afdekzeilen worden vastgemaakt met touwen. Een afdekzeil wordt gebruikt om het zwembad te beschermen tegen vuil. Er zitten kleine drainage gaatjes in het zeil om te voorkomen dat het water gaat accumuleren.


Bestway zwembad afdekzeil

Ook zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat de temperatuur van het water langer behouden blijft. Verder kan met een stevig vastgesnoerd afdekzeil de kans worden verkleind dat uw kind zomaar zonder toezicht in het water belandt. De kinderen kunnen elke dag urenlang spetteren in het water, met vriendjes en vriendinnetjes of het gezin.


Als de herfst eraan komt is het zwembad weer met gemak op te bergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts