donderdag 3 augustus 2017

Boomstam picknicktafel

Picknicktafels van Zware Kwaliteit in diverse Formaten. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Kies uit producten vanaf € 100. In werkelijkheid worden er vaak meerdere soorten hout gebruikt, om zo de perfecte tafel te creëren. Lariks Douglas boomstam picknicktafel op maat laten maken?


Wil je graag een andere maat of afwerking? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een picknicktafel op maat via de tab offerte aanvragen op deze pagina. Boomstam picknicktafels zijn picknicktafels met een tafelblad en banken waarbij de originele vormen van boomstam nog in de rand zitten. Dit geeft de tafels een stoer en natuurlijke uitstraling.


De boomstamranden geven extra levendigheid mee aan de tafel. Houten picknicktafels zijn altijd een uniek product, een boomstam picknicktafel al helemaal. Het gevolg hiervan is wel dat de boomstam picknicktafel bij een lengte van meter ongeveer 2kilo weegt, dus hij is vrij zwaar om te verplaatsen. Denk daarom goed na over de locatie waar de picknicktafel komt te staan, en voorkom dat je deze na het monteren weer moet versjouwen. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Deze eiken boomstam picknicktafel volgt de contouren van de stam en heeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Deze eiken picknicktafel zorgt voor jarenlang heerlijk (zit)plezier voor het gezin of bedrijf!


Aan deze rechthoekige picknicktafel kun je prima met personen zitten. Eiken boomstam picknicktafel op maat laten maken? Hierdoor lijkt het alsof de tafel gemaakt is van één enkele boomstam. Een boomstam picknicktafel komt aan zijn naam doordat het tafelblad groot is en vaak uit één stuk bestaat.


Zijn de opties in de webwinkel niet voldoende om een picknicktafel samen te stellen die jij graag wilt? Op ambachtelijke wijze vervaardigde picknicktafel met boomvorm Levering binnen werkdag. MaximaVida boomstam picknicktafel Kaunas 2cm.


Een ambachtelijk gemaakte Douglas picknicktafel van zware en degelijke kwaliteit met een lengte van meter. Deze douglas picknicktafel is uitgevoerd met een plankdikte van ca. CM en is daarmee oerdegelijk!


Boomstam picknicktafel

De tafel heeft de kenmerkende schors aan de zijkant van de zitting en het tafelblad. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Zoek je een eikenhouten boomstam picknicktafel voor jullie gezin of bedrijf voor jarenlang zitplezier?


Wij verkopen voornamelijk aan particulieren, bedrijven en horeca die onze hoge kwaliteit waarderen. Misschien dat je je afvraagt of je moet gaan voor een boomstam picknicktafel van meter of een boomstam picknicktafel van meter. Bij ons ben je aan het juiste adres om stevige eiken boomstam picknicktafels te kopen!


Of zelfs voor onze grootste boomstam picknicktafel , van meter. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Om je tafels en banken te beschermen tegen het Nederlandse klimaat kun je ze afdekken met een beschermhoes als je ze niet gebruikt. Daarnaast is het wijs om ze regelmatig te behandelen met onze impregneer-olie. Staat je picknicktafel of tuinbank op een natte ondergrond?


Bestel dan een setje voetjes van de vloer mee voor de bescherming van de. Uiteraard kun je de picknicktafel hierna zelf ook nog behandelen met een verf of olie. Deze boomstam picknicktafels worden ook aangeboden in Douglas hout en eiken. Douglashout boomstam picknicktafel met vaste banken.


De Farm boomstam picknicktafel heeft een milieuvriendelijke basis behandeling gehad tegen houtrot en schimmels zodat hij direct buiten kan staan. Stevige douglashout boomstam picknicktafel in de maat 180bx80dxhoog. Staat prachtig in uw tuin of op het terras.


De boomschors hebben wij verwijderd en netjes glad geschuurd. Wij begrijpen ook dat elke tuin uniek is. Tijdens een barbecue of gewoon met een wijntje in de zon, een picknicktafel biedt veel zitplaats.


Van fraai afgewerkte, robuuste picknicktafels tot ronde picknicktafels en van mooie, degelijke picknicktafels met rugleuning tot kinderpicknicktafels , u vindt ze allemaal in het assortiment van Jaap de Vries. De picknicktafel voor jouw kind is gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en comfortabele zitting. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere picknicktafel speciaal voor jouw kinderen.


Daarnaast bevat de kinderpicknicktafels een aparte afmeting, zodat de tafel de perfecte maat heeft voor kinderen. Deze picknicktafel behoeft geen uitleg. De picknickbank wordt vaak gebruikt bij scholen, verenigingen, bedrijven of andere gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten. De bank kan gemonteerd worden geleverd of als bouwpakket. Het geheel is handgemaakt, breedtes van tafelblad en zittingen wijken dus af.


Boomstam picknicktafel

Ongeveer jaar geleden begonnen wij met het verkopen van houten picknicktafels vanuit een oude koeienstal in Barlo (Gelderland) simpelweg omdat wij het eten aan een picknicktafel zo gezellig vonden. Laat ons weten waar u naar opzoek bent en wij adviseren u graag! Alleen bij ons verkrijgbaar, voor de echte houtliefhebber!


Neem Contact Op Voor Meer Informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts