woensdag 2 augustus 2017

Gardena tuinslag

Morgen al in huis vanaf €16. Door klanten beoordeeld met een 1. Gardena tuinslang op Vergelijk. Bekijk ons brede assortiment waterslangen.


Wanneer er water in de tuinslang komt zet de tuinslang uit, zodra het water weer uit de tuinslang loopt zul je zien dat de tuinslang weer terug krimpt naar de oorspronkelijke grootte.

Hierdoor is de tuinslang ook makkelijk op te ruimen omdat de slang niet veel ruimte in beslag neemt. Een innovatie die de tuinslang verbindt met de waterkraan en andere artikelen uit het waterassortiment. Alles sluit stevig op elkaar aan waardoor je moeiteloos alles met elkaar kan verbinden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Verder letten onze tuinslangen vooral op ergonomie, comfort en gebruiksgemak. Zo kun je de spuit krachtig laten uithalen of net zacht laten nevelen, gebruikmakend van drie trapstanden: broes-straal, fijne nevel en volle straal. GARDENA heeft het grootste assortiment slangkoppelingen.


Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang.

Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit! GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Ben je op zoek naar een slangenwagen met een tuinslang die niet knikt?


De meegeleverde tuinslang van meter is namelijk haaks geplaatst in de slangenwagen waardoor de tuinslang niet knikt. Je bent hierdoor verzekerd van een constante waterstroom. De tuinslang is daarnaast uitgerust met een. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ontdek alle tuinslangen , druppelsystemen, sprinklers, besproeiingscomputers en nog veel meer. Geen probleem, ook deze hebben wij in ons scherp geprijsde aanbod! Deze wendbare tuinslang gemaakt van textiel heeft een drukresistentie tot bar en is bestand tegen vorst en uv-straling. Tevens wordt een aansluitslang van meter meegeleverd zodat je de haspel kunt koppelen aan je waterkraan. Of de kraan nu binnen- of buitendraad heeft, de adapter past altijd.


Deze tuinslangen zijn makkelijk oprolbaar met behulp van een haspel. De beste prijzen gardena tuinslang. Met deze slang kunt u heel veel water geven, want GARDENA geeft op de slang maar liefst jaar.

Een tuinslang is onmisbaar voor je tuin, zeker in de droge en warme maanden. Online alle tuinslangen bekijken en ze online kopen Op onze website hebben we al onze tuinslangen netjes voor je bij elkaar gezet. En zie je de slang die je wilt? Dan kun je deze ook gelijk online kopen bij ons.


Verschillende soorten tuinslangen. Voor de tuin heeft HORNBACH onder andere een tuinslang die druppelsgewijs je tuin vochtig houdt. Ook bieden wij korte en lange tuinslangen aan.


Korte slangen zijn handig voor kleinere tuinen, dat scheelt namelijk een hoop opbergruimte. Daarentegen is een lange tuinslang aan te raden als je een grote tuin hebt. De koppelingen onderscheiden zich door het hoge gebruikersgemak, goede kwaliteit en duurzaamheid.


Er zijn veel verschillende koppelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts