vrijdag 1 december 2017

Laurier novita kopen

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen! Laurier van alle merken op beslist.


Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten.

In onze webshop kunt u deze gemakkelijk online kopen. Wij zorgen ervoor dat u altijd de kwaliteit krijgt die u van ons verwacht. Heeft u vragen of het bestellen of het online kopen van planten via de webshop dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De Prunus laurocerasus Novita (laurierhaag) heeft een mooie donkergroene kleur en glanzende bladeren. Deze soort wordt het meest gebruikt voor hagen, de Novita lijkt veel op de Rotundifolia, maar de Novita is minder gevoelig voor ziektes.


In een strenge winter kunnen de toppen wat invriezen net zoals de meeste laurier soorten. Bij De Plantenmeester heeft kwaliteit van de plant de hoogste prioriteit.

Onze kwekerijen leveren kwaliteitsplanten. Het hele jaar door verzorgen wij onze Prunussen intensief. We zorgen ervoor dat de Prunus Novita voldoende voeding en water krijgen.


In de herfst maken deze plaats voor kleine donkere bessen die vogels aantrekken. Deze laurierkers gedijt op bijna iedere bodem, mits de grond goed waterdoorlatend is en niet al te veel kalk bevat. Eigenlijk is de Prunus laur.


Deze plant is niet vatbaar voor ziektes als hagelschot en me. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en. Deze laurier prunus groeit stevig en breed en wordt vaak gebruikt als haag en als windscherm.


Net als bij andere laurierstruiken is het belangrijk dat de laurier Novita wordt geplant op grond met een open structuur, zodat water goed wordt doorgelaten. Verder is het van belang dat de kluit van de laurier Novita niet te diep geplant wordt. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Het is een bloeiende, snelgroeiende laurier. Hij heeft mooi glimmend donkergroen blad. Erg geschikt voor haag, maar ook als solitaire struik.

De laurierkers ‘ novita ’ is een snelgroeiende laurier met een donkergroen, glanzend blad. Wanneer u op zoek bent naar een haagplant die snel groeit en snel dicht zit dan is dit een uitstekende keuze. De plant groeit zo’n á centimeter per jaar. De ‘ novita ’ is een gezonde en sterke plant die niet makkelijk vatbaar is voor ziektes.


Wij bezorgen deze direct vanuit de kwekerij met de allergrootste zorg bij u thuis. U kunt ervan uitgaan dat de paplaurier ‘ Novita ’ in uitstekende conditie is wanneer hij bij u wordt afgeleverd. Zo zorg je voor je ‘ Novita ’! De prunus laurocerasus ‘ Novita ’ doet het goed in de schaduw, de halfschaduw en de zon. Hoeveel laurier op een meter ? Voor de kleinere maten onder de meter hoog kunnen er stuks per strekkende meter aangehouden worden anders 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts