vrijdag 1 december 2017

Mollenplaag

Snel en doeltreffend van uw plaagdieren af. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Niemand is gecharmeerd van mollen in de tuin, want mollen maken van uw mooie grasmat een omgeploegd veld gevuld met molshopen. Heeft u eenmaal last van mollen in de tuin, dan is uw tuin binnen no-time geruïneerd.

Natuurlijk wilt u de mollen zo snel mogelijk kwijt, maar wat kunt u aan een mollenplaag doen? Elke dag zie je weer een nieuwe molshoop aan de oppervlakte omhoog komen. Als je niet snel ingrijpt, zal de mol zich voortplanten en voor het je het weet zit er een mollenplaag in je tuin.


Eigenlijk heel knap van dit kleine dier. U vindt uitgebreide informatie over mollen op onze site. Je kunt twee dingen doen: je gaat zelf de mollenplaag tegen of je laat dit over aan een ervaren ongediertebestrijder.


De meeste mensen kiezen voor de tweede optie, omdat het niet eenvoudig is om een ondergronds beest op te sporen dan wel uit te schakelen. Deze stelsels bestaan uit talrijke gangen die langs verschillende kamers met elkaar in verbinding staan.

Mollenplaag : wat te doen? Je hebt enorm veel moeite gedaan om jouw prachtige gazon goed te onderhouden en het helemaal klaar te maken voor de zomer. Hoe kom je echter van de mollenplaag in je tuin af?


Je kunt mollen bestrijden door mollengaas te plaatsen, dit is een preventief middel en vraagt nogal wat van je zoals graafwerk. Zoals zovelen heb ik last van mollen in mijn gras. Ik heb vergeefs een dierenvriendelijke aanpak.


De tuinvraag gaat dit keer over mollen in de tuin, doorgaans niet echt een probleem in de gemiddelde stadstuin, maar er zijn wel degelijk steden waar mollen ook doordringen tot in de kleinste tuintjes. Zolang ze maar verbonden zijn als groter geheel. Tuinman Matthias helpt Loes uit de brand en geeft zijn advies over wat te doen bij een mollenplaag.


Wij bestrijden mollen vakkundig met bijvoorbeeld mollenklemmen. Een mollenplaag bestrijden wij ook door preventieve acties. Voor optimaal resultaat dient het mollen bestrijden door een gediplomeerd ongediertebestrijder of mollenbestrijder uitgevoerd te worden om de overlast snel een veilig te beëindigen.


Goe goedkoop en snel met oog voor het. Verjaag mollen met mollen carbid. Veilig Goedkoop Diervriendelijk.


Wanneer u mollen in de tuin heeft, zoek met uw hand een van de ingangen op (daar waar de hoop op het gras ligt), Steek er een stuk slang in van ongeveer cm.

Voor een goede bestrijding van mollen heeft Ongediertewinkel. Erg populair onder onze klanten die mollen willen bestrijden en doden is de Powercat mollenklem, die door zijn doordachte werking snel afrekent met uw mollenplaag. Heb jij last van een vervelende mollenplaag en ben je hier helemaal klaar mee?


Bestel dan vandaag nog jouw mollenverjager, mollenklem of geurmiddel om de mollen uit jouw tuin te verjagen. En als je op een werkdag voor 23:bestelt, dan kun je het product de volgende dag al in jouw tuin plaatsen. Bij het zien van meerdere molshopen wordt al vaak gesproken over een mollenplaag. Doordat mollen schade kunnen toebrengen aan grasvelden en tuinen zoeken mensen naar manieren om mollen te verjagen of desnoods te doden.


Een veel gebruikt middel is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts