dinsdag 3 april 2018

Finecto plus tegen bloedluis

Voor 21:00u, Morgen in Huis! Finecto bloedluis prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Toepasbaar bij vogels, kippen, paarden en honden! Het pakt zowel de larven van de bloedluis als de volwassen luis aan. In bijgevoegde bijsluiter kunt u aan de hand van het aantal bloedluizen het behandelplan vaststellen.


Als ze genoeg hebben lopen ze dezelfde weg over de poten weer terug en gaan op zoek naar de dichtsbijzijnste schuilplaats. Dit pakket is ideaal voor als je last hebt van bloedluis en je wilt het probleem direct aanpakken. Het is samengesteld om zowel de bloedluis te bestrijden in het hok als op de kippen.


Het middel is 1 natuurlijk en bevat dus geen gif.

Pro Protect verdrijft de bloedluis en droogt deze ook uit. Het is preventief en curatief toepasbaar en kent geen wachttijd. De eieren kunnen dus gewoon geleverd en geconsumeerd. Het is een natuurlijk product dat de levenscyclus van luizen en mijten onderbreekt.


De vogelmijt wordt in de volksmond ook wel de bloedluis genoemd. Dit is een ectoparasiet wat wil zeggen dat ze uitwendig op het dier voorkomen. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. De Gerbil kan letterlijk dood gezogen worden door deze hardnekkig luis.


Bloedluis is levensgevaarlijk voor Gerbils. Bestrijd bloedluis daarom erg goe deze mijten kunnen jaren lang overleven zonder voedsel! Toon artikel(en) Winkelen per.


Inhoud 3gram, geschikt voor circa 20kg voer. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten!


Spray het product in de naden en kieren van het kippenhok.

Preventief bloedluis bestrijden. Een nieuw ingericht kippenhok houd je het liefst vrij van bloedluis. Behandel het kippenhok daarom met Klaxo. Denk hierbij aan wanden, vloeren, zitstokken, broedplaatsen, naden, kieren en andere mogelijke verblijfplaatsen.


Omdat een bloedluis meestal via de poten van kippen en vogels omhoog loopt, mogen deze ook geraakt worden. Overdag kruipen ze via de poten en de zitstokken naar donkere kieren waar de kippen niet bij. Dit scheelt jou veel tijd en zorgen, je kunt nu rustig naar je werk terwijl de plaag ondertussen uitgeroeid wordt. De verse zalm zorgt ervoor dat de voeding zeer licht verteerbaar is.


Het hoge omega-vetzuurgehalte draagt bij aan een gezonde huid en een stralende vacht. Mighty Omega-Plus Koud Geperst Verse Zalm van Renske is glutenvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts