dinsdag 3 april 2018

Keter store

Bestel voordelig online bij Azalp. Keter Factor Berging bij Azalp. Vergelijk op Beslist, vanaf € 395. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een tevreden klant is onze beste reclame.


De Store It Out MAX is een handige opbergunit voor een grote verscheidenheid aan producten.

De berging kan via de twee openslaande deuren en via het deksel met handige gasveren geopend worden. It has a durable, weather-resistant build that keeps items ventilated and dry. De opbergbox is heeft twee openslaande deuren en een deksel wat gemakkelijk is te openen omdat deze van gasveren is voorzien.


Its weather resistant, stylish design offers versatile solutions to storage and space needs. Zo goed als nieuw Ophalen. Dit kunststof heeft een houtstructuur. Gratis en snel bij u thuisbezorgd.


Het kan daarom voorkomen dat vocht door kleine kieren bij uw tuinkussens komt.

De tweedeurskast heeft een hout look en feel en is overschilderbaar. De kast is zeer geschikt voor uw tuingereedschap. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Hij kan ook als containerberging worden gebruikt zodat deze niet meer in het zicht staan (voor containers tot max. 1L).


De Store it Out Midi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en regenwater dicht. De Elite- Store is een handige opbergunit voor een grote verscheidenheid aan producten. Dankzij twee gasveren opent en sluit het deksel gemakkelijk.


De berging is uitermate geschikt voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap, tuinaccessoires, een barbecue en speelgoed. Deze handige opbergkast is gemaakt van polypropoleen kunststof dat goed bestand is tegen een regenbui of UV-straling. Dit materiaal vraagt tevens om weinig onderhoud en gaat jarenlang mee! Wat zijn de specificaties?


Bovendien zorgen de twee grote deuren dat u eenvoudig al uw spullen kunt pakken. Hierdoor heb je eenvoudig toegang tot de kast. De box is ideaal voor het opbergen van tuinmeubelen, tuinkussens, speelgoe een barbecue en andere tuinaccessoires. Dankzij de grote opslagcapaciteit is deze berging uitermate geschikt voor het opbergen van containers, tuingereedschap, tuinaccessoires, een barbecue, speelgoed en tuinmeubelkussens. The Store -It-Out Ace keeps contents dry and ventilate come rain or shine.


Het is zowel mogelijk om de onderste twee deuren af te sluiten als ook de gehele berging.

Een (hang)slot wordt niet meegeleverd. De stijlvolle kussenbox is gemaakt van hoogwaardig kunststof, maar ziet er van buiten uit als een klassieke houten kist. De extra ruimte maakt de berging een ideale stalling voor bijvoorbeeld uw fiets of uw kliko’s van 3liter.


Ook kleiner tuingereedschap bergt u eenvoudig op in deze mooie berging. Met de de Store -it-out Ultra kunt u dus altijd genieten van een opgeruimde tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts