maandag 2 april 2018

Gardena tuinslangwagen

Deze week extra scherp geprijsd. Grootste keuze, de laagste prijzen. Specialistisch advies nodig? Gardena Tuinslangwagen prijzen vergelijken.


Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Na gebruik wordt de slang automatisch zo compact mogelijk opgerol zodat u hem niet langer hoeft op te rollen. De grote, stevige hendel zorgt voor het gemakkelijk oprollen van de slang. De ergonomische slinger met zachte kunststof componenten zorgt voor het gemakkelijk oprollen van de slang.


GARDENA heeft wandslanghaspels en slangenwagens. Frank heeft het grootste aanbod muurhaspels voor jou! Door klanten beoordeeld met een 1. Bij Haxo heeft u een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een slangenwagen. Het merk heeft jarenlang innovatieve producten ontwikkeld die uw werkzaamheden in de tuin gemakkelijker maken.


Een voorbeeld hiervan is de tuinslanghaspel. De druppelslang heeft een lengte van meter. Heb je een degelijke tuinslang nodig om de tuin te besproeien? HORNBACH biedt je een groot assortiment van wandslangenboxen en slangenwagens. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap.


Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het meest voordelig uit bij HORNBACH. De aansluiting voor de tuinslang zit namelijk aan de binnenkant van de haspel. Hierdoor knikt de slang niet en kom je tijdens het sproeien niet zonder water te zitten.


Bij Praxis vindt je alles voor de bewatering van jouw tuin. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Het voordeel: u hoeft de slang niet met de hand te geleiden en dus blijven uw handen schoon. De speciaal gevormde voet zorgt voor meer stabiliteit. Tuinslangwagen Discover meter complete set Vouwpoten maken de slangwagen stabiel tijdens het uitrollenIn hoogte verstelbare handgreepComfortabele rubberen grip en antislip Praktische en inklapbare handslingerHouder voor eenvoudige opslag van fittingen en broesenErgonomische en opvouwbare basisAluminium elementen zorgen voor weerstand tegen.


Ondanks dit is de metalen tuinslangwagen licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Hierdoor hoef je niet meer te sjouwen, maar kom je gemakkelijk bij de beplanting achterin je tuin. Wanneer je een grote tuin hebt ben je vaak aan het stuntelen met een lange tuinslang welke via je tuinkraan loopt. Zo heeft de haspel een slanggeleider waardoor de slang netjes oprolt en je deze.


Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Wil je een slangenwagen kopen? Dat is, net als een grasmaaier en heggenschaar, onmisbaar tuingereedschap. De slang wordt automatisch opgerold.


Top best verkochte tuinslangen bij Coolblue. Door verhuizing naar appartement moet ik deze prima tuinslangwagen verkopen. Hij is in prima staat en is voorzien van spuitstuk om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts