maandag 2 april 2018

Geluiddempende schutting

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie schuttingen hier!


Schuttingen tegen de laagste prijzen. Dat is vaak niet genoeg om geluid uit je tuin te weren, je kunt dan beter kiezen voor een geluidswerende schutting.

Om geluidwerende schuttingen of geluiddempende erfafscheidingen te vergelijken kun je bij de leveranciers vragen naar de Rw-waarde en de DLr-waarde. Hoe hoger dat cijfer, hoe beter de reductie. Overigens zegt de Dikke van Dale dat het niet uitmaakt of je het hebt over geluidwerende of geluidSwerende tuinafscheidingen. Fantastische schutting aanbieding! Profiteer direct van onze schitterende aanbieding voor een standaar semi-luxe, luxe hout-betonschutting, betonschutting of betonnen erfafscheiding!


De akoestische schutting Een aangepaste schutting met akoestische eigenschappen is als volgt opgebouwd. Tegen stevige verticale palen wordt aan één zijde planken (zonder tussenruimte) of zware constructieplaten gemonteer bijvoorbeeld watervast betonplex. De schutting wordt idealiter minimaal meter hoog en beslaat de gehele erfscheiding.


Ben je benieuwd welke schuttingen wel en niet geluiddempend zijn?

Wij vertellen er meer over in dit blog. Wil je minder geluid van de straat of de omgeving in de tuin, dan kies je best voor geluidswerende tuinschermen. Info, materialen en prijzen vind je hier. Ook bij geluidsoverlast kunnen schuttingen een geluiddempende werking hebben.


En alhoewel u nooit alle lawaai kunt vermijden, raden wij u aan in ieder geval voor een zo dicht mogelijke schutting te kiezen. Dicht betekent dat u voor tuinschermen kiest, die totaal geen doorkijk hebben. Bovendien kunt u ook het beste een extra hoge schutting plaatsen. Misschien wilt u graag zelf de tuinschermen plaatsen.


Neem dan een kijkje in de handleiding schutting plaatsen. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u er geen tijd voor hebt of simpelweg de zin ontbreekt. De kant en klare geluiddempende schermen zijn eenvoudig tot een ‘stille schutting ’ te verwerken. Daarbij hoeft geen gebruik te worden gemaakt van hefapparatuur. De dikte van het kant en klare scherm is slechts 1cm.


Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen. Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding.


Kies uit 3producten vanaf € 299.

Reguliere schuttingen of muren weerkaatsen geluid waardoor overlast blijft bestaan, een geluidswerende schutting absorbeert het geluid waardoor het sterk wordt gereduceerd. De meeste mensen kiezen voor een schutting van hout, hardhout of kunststof. Afhankelijk van hoogte en positie ten opzichte van de bron kan een geluidswerende schutting het belevingsgeluid tot reduceren.


Voor deze opdrachtgevers in Gorssel heeft We Landscape een Geluiddempende douglas houten schutting ontworpen en gebouwd passend bij de stijl van de woning. Uitgevoerd met geluidsabsorberende platen en een stevige deur biedt deze schutting veiligheid en comfort. Dit kan zijn in een hardhouten (FSC) schutting of een geïmpregneerde schutting.


Leveren en plaatsen van een geluiddempende schutting ? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt. Geluidsisolatiematten voor het dempen van geluid dat door de vloer dringt. De matten voegen gewicht toe aan uw vloer, waardoor de geluidsdemping toeneemt.


De Greenwall is efficiënt en effectief funderingsloos geluidsscherm, opgebouwd uit een trapeziumvormige stalen kooiconstructie, ingelegd met kokosdoek en. Top schutting heeft een ruim assortiment, u kunt kiezen uit diverse uitvoeringen op maat en naar wens voor uw erfafscheiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts