maandag 2 april 2018

Tuinen met siergrassen foto's

Van tuinhout tot sierbestrating! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.

Siergrassen zijn er in vele soorten en maten. Voor elke tuin is wel een geschikte soort te vinden. In strakke tuinen zorgen siergrassen voor luchtigheid en beweging. In weelderige tuinen vormen grassen de natuurlijke ruggengraat van de beplanting. Met name in het najaar stelen veel soorten gras de show.


Vooral in moderne tuinen zien we dit siergras veel terug. Hij heeft fijn blad en krijgt vanaf mei blauwgroene bloeiaren. Het is een goede plant om accenten aan te brengen in je tuin.

In een tuin met siergrassen mag dit soort ook eigenlijk niet ontbreken. De klein blijvende bomen worden in de avonduren extra belicht met prikspots. Ondanks de beperkte omvang van deze voortuin zijn de vlakken met tegels, grind en beplanting helemaal met elkaar in balans. Zowel de strakke en onderhoudsvrije voortuin met oprit als de moderne achtertuin worden jaarrond door Van Gelder TUINEN onderhouden.


Neem een kijkje en laat u inspireren voor uw tuin. Bent u overtuigd en wilt u ook een mooie tuin , neem dan contact met ons op. Nu heb ik alleen nog maar een balkonnetje, maar als ik eenmaal verhuisd ben naar een huis met tuin komt die zeker erin!


Redelijk winterhard siergras met groen-rode bladeren die in de loop van het jaar steeds roder worden. De plant breidt zich elk jaar wat uit met dunne wortelstokken en bloeit hier niet. Geschikt voor aanplant in een groep in de zon of halfschaduw. Snoei terug in het vroege voorjaar. Een moderne tuin met gras vraagt wel een regelmatig onderhoud.


Moderne tuin met siergrassen. De keuze aan siergrassen is groot. Ze zijn er in alle mogelijke soorten en afmetingen zodat er voor elke tuin wel een geschikte grassoort te vinden is.


De verschillende soorten siergrassen voor in de tuin soorten, siergrassen , siergras , soort, verschillende, kopen,. Kies dan voor siergrassen.

Al vanaf het vroege voorjaar zijn siergrassen mooi, als de eerste nieuwe grassprietjes boven de grond komen. Tot ver in oktober zijn er nog sierlijke bloempluimen te zien en ’s winters blijven veel soorten nog prachtig overeind staan. U haalt de natuur in de tuin met deze sierlijke grassen, ze geven een gevoel van rust. Bepaal ook waar het Noorden is in verband met zon, schaduw en wind.


Hier ziet u hoe De Tuinman uit Lint werkt en welke mooie tuinen , opritten, terrassen en groendaken hij oplevert. Gesloten op: vrijdag mei en zaterdag mei en de Pinksterdagen. Een tuin met alleen maar siergras is niet alleen boeiend maar tegelijkertijd enorm rustgevend. De zachte en vloeiende vormen van de grassen verzachten de strakke lijnen van de moderne tuin.


Aanwezig, spreken maar toch strak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts