dinsdag 3 april 2018

Muggen spray

Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste anti insecten. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Voor baby's kinderen en volwassenen. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Nu ruim 2muggensprays op Beslist. Je kunt muggenspray kopen met het middel DEET, maar er bestaan ook sprays die gemaakt zijn op een natuurlijke basis.


DEET staat voor de geelachtige olie diëthyltoluamide, die muggen níet doodt. Met een spuitbus anti muggen spray in een kamer in de lucht rondspuiten doodt de muggen snel. Muggenspray is op zowel natuurlijke als chemische basis verkrijgbaar.


Van care plus is een handige DEET anti- muggen (en anti-teken) spray te koop die ook op de kleding kan worden toegepast.

Muggen hebben namelijk een hekel aan tocht. Gebruik deet om muggen op afstand te houden. Probeer bijvoorbeeld de Etos Deet Anti-Insect Spray.


Deze spray beschermt je tot wel acht uur lang tegen muggen en andere insecten. Het stofje DEET zet de geursensoren van muggen op het verkeerde been. Hierdoor ruiken de insecten je lichaamsgeur niet meer en zo wordt je minder snel gestoken. Dit product is oorspronkelijk nooit bedoelt als anti- muggen middel, maar uit ervaringen vanuit de hele wereld is gebleken dat het een zeer effectief middel tegen muggen is.


Skin so soft spray wordt al jaren door Britse militairen in Schotland gebruikt en wordt op verschillende websites aanbevolen. Roxasect tegen muggen spray - 3ml. Ben jij ook helemaal klaar met al dat ongedierte in je huis? Er zijn iets van verschillende soorten muggen in Nederlan daarvan zijn er maar een paar die ook daadwerkelijk steken en waar je dus muggenbulten van krijgt.


Van die muggen zijn het ook nog eens enkel de vrouwtjes die mensen bijten. Dit doen muggen omdat ze de eiwitten uit ons bloed nodig hebben om eitjes te laten groeien. Misschien schrikt dit enigszins af, maar airconditioning, ventilatoren, climat controle en dergelijke houden muggen echt niet weg.


Tenzij het zodanig hard tekeergaat dat muggen wegwaaien en niet tegen de wind in kunnen vliegen. Het uitgebreide assortiment bevat anti- muggen spray , muggen sticks, muggen melk en muggen gels op basis van DEET of etherische oliën, maar ook klamboe`s, citronella-kaarsen, etc. Snel van de muggen af met onze anti- mug producten.

Meer dan 2muggensprays online. Dit is een stof waarvan bewezen is dat het muggen op afstand houdt. Bent u zwanger of op zoek naar een anti muggen product voor uw kind? Dan wordt een product zonder DEET aangeraden, zoals de natuurlijke spray op basis van Citriodiol.


Het door jullie meest genoemde en waarschijnlijk ook het bekendste middel tegen muggen is DEET. Voorheen werd aangenomen dat de werking van DEET berust op het verwarren van de geursensoren van de mug : het insect zou de aanwezigheid van de mens niet meer detecteren. De beste muggenspray is zonder twijfel een muggenspray waarin DEET verwerkt zit. Alhoewel er inmiddels echt super veel anti- mug artikelen op de markt zijn is het enige dat echt werkt een muggen spray met DEET.


Bestel de beste muggensprays online bij de grootste en voordeligste drogisterij van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Anti muggenspray - Last van muggen in huis? Met deze spray ben je er binnen de kortste keren vanaf! Na het sprayen van een ruimte worden vliegen en muggen gedood. De fles bevat 4milliliter vloeistof.


Op z’n best bevatten ze muggenwerende wierook, maar de eventuele werking is erg lokaal en in Nederland zijn ze niet meer te koop. Evenmin effectief: de airco of ventilator aanzetten. Maar dat is onzin: een hongerige mug landt desnoods bij tegenwind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts