maandag 11 februari 2019

Gardena classic

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Kies uit producten vanaf € 195. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Dankzij het lichte gewicht van 6kg is de pomp makkelijk te verplaatsen met de comfortabele draaggreep. Hij dient om de slang veilig op te bergen aan de muur, maar hij kan ook worden losgenomen voor mobiel gebruik in de tuin.


Dankzij de ergonomische handgreep is hij comfortabel te vervoeren.

Met deze snoeischaar knip gemakkelijk takken met een maximale dikte van millimeter door. Hierdoor staat je struik er snel weer mooi bij. De snoeischaar is met een lengte van 2centimeter niet te groot waardoor hij prettig in de hand ligt. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Door de aagepaste geometrie is de schaar geschikt voor zowel grote als kleine handen.


GARDENA Classic Pistoolbroes. Deze fluisterstille maaier met een breedte van centimeter is uitgerust met een messenkooi en ondermes die,. Daardoor is hij optimaal geschikt voor het knippen van bloemen, jonge scheuten en takken.


Vergelijk online al vanaf € 95.

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. De sproeier heeft een traploos instelbare reikwijdte van tot meter.


Dit pistool heeft een instelbare waterdoorvoer, zodat je altijd de juiste hoeveelheid water tot je beschikking hebt. Met deze accessoires begin je dus direct met het besproeien van je tuin. Daarnaast is de tuinslang gemaakt van PVC waardoor hij bestand is tegen een sterke waterdruk tot bar. De meedraaiende aansluitas op de wandslangenhouder Classic voorkomt verdraaien van de slang bij het op- en afrollen.


Gardena Classic prijzen vergelijken. De druppelstop voorkomt weglopen van water na gebruik. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De ergonomische vorm van de handgreep maakt het knippen heel eenvoudig. De schaar is ook roestbestendig.


De Classic slanghouder is dankzij het kleine formaat ideaal voor gebruik in een kleine tuin, of op een balkon of dakterras. Een heg of plant is als een kapsel: Je moet hem regelmatig snoeien en bijwerken, om ervoor te zorgen dat het geheel er ordelijk uit blijft zien. Dit is een duopack, als je bestelt ontvang je twee exemplaren. Hij is uitgerust met drie verschillende waterstralen: de broesstraal, de perlatorstraal en een harde straal. Ideaal, wanneer u op vakantie bent en in een gebied woont waar de kans op overstromingen groot is.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voorzien van vlotterschakelaar. Deze messen beginnen te roteren wanneer de grasmaaier vooruit wordt gereden.


Door het grote zuigvermogen en de hoge druk is deze pomp ideaal voor besproeiing, drukverhoging of het over- of verpompen van kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden. Deze snoeischaar is krachtig, modern en ergonomisch. De messen van de gebogen snoeikop zijn precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts