woensdag 6 februari 2019

Transparante bakjes

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Plastic bakjes van Pack-store zijn ideale voedingsmiddelen opbergers en zijn ook ideaal om non-food producten in te verpakken. Zo zijn bijvoorbeeld onze bakjes erg geschikt voor het verpakken van olijven en andere tapas hapjes. Door ze in onze bakjes te verpakken kun je ze ook direct op een nette manier presenteren aan klanten.


Een unieke folderdisplay voorzien van een extra bakje voor optimalisatie van uw sales acties. Het bakje kan gebruikt worden voor visite of actiekaartjes.

Deze emmers en bakjes zijn gemaakt van Polypropeen, een stevige plastic soort die daardoor stapelbaar is. De emmers en bakjes zijn volledig recyclebaar en geschikt voor het verpakken en bewaren van levensmiddelen, ook in de vriezer. Alle emmers en bakjes worden geleverd inclusief de bijbehorende deksel. Transparante bakjes zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Wij bieden een beperkt assortiment aan tegen interessante prijzen.


Zoekt u iets speciaals, laat het ons weten, misschien kunnen we iets vinden wat aansluit bij uw wensen. Voor 21:bestel is morgen in. Er zijn fruitbakjes en bakjes voor groente die helder zijn en verschillende vormen hebben.

Voorbeelden van fruitbakjes zijn aardbeienbakjes met perforatie of diverse andere plastic bakken, bowls of schaaltjes voor groente en fruit. De kwaliteit van de bakjes is zeer goed en voor uiteenlopende toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld als amuse. Hierbij kunt u denken aan snackbakjes en desertcups, maar ook afsluitbare bakjes hebben we in verschillende varianten.


Heeft u een snoepwinkel of koopt u in voor een snoepwinkel? De bakjes van VerpakkingShop. Bestel dat uw snoepverpakkingen goedkoop, makkelijk en snel op Verpakkingshop.


Droog te wissen oppervlak voor het gemakkelijk aanpassen van de labeltekst. Stapelbaar voor een gemakkelijke opslag. Ideaal voor schroeven en spijkers overzichtelijk te bewaren. Ideaal als uitdeel of kado zakje om er snoepjes of een koekje in te stoppen. Ook ideaal voor het verpakken kleine geschenken of accessoires.


De zakjes sluiten eenvoudig dankzij een plakstrip aan de bovenkant. Zo heb je razend snel een superleuke traktatie. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes ? De transparante Leitz Plus brievenbakken zijn gemaakt van stevig polystyreen. Deze bakken kunnen gecombineerd worden met de kleine en grote brievenbakken en zijn zowel horizontaal als verticaal stapelbaar.

Op zoek naar technische machines en gereedschap? Bus Industrial Tools is dé specialist in NL. Met onze technische kennis denken we met u mee.


Zo heeft u de keus welk materiaal geschikt is voor uw producten. Visitekaarthouder bakje zonder voetje, transparant kunststof. Zoveel mogelijkheden met opbergboxen, opbergkisten en vouwkratten.


Kwantum heeft een uitgebreid assortiment goedkope opbergboxen en -lades.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts