maandag 18 februari 2019

Prefab betonnen dorpels

Deze week extra scherp geprijsd. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Grote collectie douche dorpels verkrijgbaar bij Tegeldepot.


Koop hier de voordeligste artikelen voor jouw badkamer en betaal snel en veilig online!

Alle betonnen raamdorpels zijn te bestellen in de kleuren wit, grijs en antraciet. Ook dit kunt u hieronder selecteren wanneer u doorklikt op een product. U kunt de raamdorpel in de door u gewenste lengte én kleur direct online bestellen door deze daarna toe te voegen aan uw winkelmandje. Op deze website vindt u ons standaardprogramma met o. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk producten.


Referenties hiervan kunt u vinden onder “maatwerk projecten. Een betonnen dorpel is functioneel, want het zorgt dat regenwater wegloopt en er geen vocht tussen de muren komt.

Maar een raamdorpel wordt tegenwoordig ook als moderne toevoeging aan het huis of gebouw ingezet. Vandaar dat we een betonnen dorpel in alle kleuren en maten kunnen maken. Maatwerk Als het gaat om maatwerk is (bijna) niets onmogelijk. Omdat gevels in beton en baksteen zo ontzettend mooi kun-nen zijn! De mensen van onze constructie-afdeling zijn hoog opgeleide bouwkundigen die puur constructief-verantwoord denken, rekenen en handelen.


Daarnaast leveren wij ook stalen lateien en geveldrages zodat wij de juiste oplossing kunnen aandragen voor vrijwel elk bouw probleem. Tienray is een dynamische organisatie met een rijke ervaring in het ontwerpen, produceren en vermarkten van klein prefab beton voor de woning- en utiliteitsbouw. Home bij Prefab Raamdorpel.


Bent u op zoek naar prefab betonnen raamdorpels? Dan bent u bij Prefab Raamdorpel aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en stel uw eigen raamdorpel samen.


TBETON is een jong bedrijf dat zich toespitst op steektrappen, draaitrappen, terrassen en nog meer. Wij streven naar het leveren van producten met zeer hoge. Wij leveren kant en klare raamdorpels op iedere gewenste lengte, kleur, materiaal en afwerking.


Check het aanbod online bij Tegeldepot. Snel, eenvoud en kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Wat zijn de voordelen van een betonnen trap? Een prefab betontrap biedt diverse voordelen. Een trap van beton is compleet op maat te maken en vanwege zijn flexibiliteit in iedere complexe vorm te maken. Bestel nu uw betonnen dorpels. Kleed ze dus mooi aan, met betonnen dorpels die eruitzien als blauwe steen of witte steen, bijvoorbeeld.


Vraag nu een vrijblijvende offerte bij Agref in Wetteren voor dorpels in sierbeton. De betonnen traptreden maken minder lawaai dan bijvoorbeeld houten traptreden. Aanbieding voor laatste stuks uit voorraad.


Ons gamma bevat onder andere trappen, bordessen, terrassen, kroonlijsten, dekstenen, dorpels en andere betonelementen op maat. De onderkanten van raamkaders doen dienst als bouwkundige sierelementen. Aangezien een dergelijke garage in één geheel tot bij u wordt gebracht, is ze na plaatsing meteen gebruiksklaar.


Betonal levert ze in heel België. Kant-en-klaar en dus voordelig: prefabgarages vervaardigd uit hoogwaardig gewapend beton. Onze prefabgarages zijn verkrijgbaar in 1verschillende afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts