vrijdag 22 februari 2019

Tuinhuis kubus

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Op zoek naar een Tuinhuis? Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Zeer duurzaam, strak, elegant en voordeliger dan u denkt! Dit modern tuinhuis type Kubus , is opgebouwd uit houten frames betimmerd met Western Red Cedar. Bekijk deze kubus tuinhuizen direct online!


Het Red Cedar hout is onbehandeld en is van. Strakke lijnen, modern design. Stijlvol Kubus tuinhuis met plat dak.


De strakke vormgeving, het aluminium boordprofiel en geen dakoversteek zorgen voor een hedendaagse look. Met of zonder luifel mogelijk.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kies een strak tuinhuisje in kubusvorm. Houdt u van strakke lijnen? Tuinvreugde kan een modern tuinhuis ontwerpen in kubusvorm in Reet en omgeving. Dit kan in verschillende afmetingen en het kan uitgebreid worden met een lounge gedeelte.


Met enkele deur, dubbele deur of schuifdeur. Er is wel geen oversteek voorzien maar de kopse kant van het hout bovenaan wordt afgewerkt met een zinken krul. Dit heeft een zeer strakke en moderne look aan uw tuinhuis. De positie van de deur, draairichting van de deur en de positie van het raam het raam kunt zelf aangeven.


Ook kunt u kiezen uit meerdere houtsoorten (vuren, vuren geimpregneer ceder of iroko) Hierbij geven wij graag persoonlijk advies. Door zijn minimalistische stijl en pure vormgeving zijn deze tuinhuizen een echte blikvanger in elke moderne tuin. Het knappe lijnenspel van de horizontale beplanking en de dunne, aluminium dakrandprofiel geeft dit tuinhuis zijn typische moderne look. De Kubus is verkrijgbaar in houtsoorten: geïmpregneerde den, thermowood en padouk.


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging.

Moderne tuinhuis Red-Cedar Kubus. Het hout van dit moderne tuinhuis type Kubus zal in verloop van tijd vergrijzen, wat een prachtige, natuurlijke uitstraling. Dit vierkante tuinhuis van A- tuinhuis heeft een strakke, moderne uitstraling. Dit Kubus Hoekmodel is voorzien van twee schuifdeuren. Dit tuinhuis is in twee formaten leverbaar.


Daarnaast heb je keuze uit een natuurlijk ogend uiterlijk of een gekleurde versie in antraciet. Ons expo terrein is gelegen te Rekkem (Menen) in de regio van Kortrijk, Wevelgem, Moeskroen en Wervik. Houthandel Boumans maakt veel tuinhuizen waaronder de Kubus.


Extra bergruimte creëren in combinatie met een aangename, overdekte zitruimte? Al onze Kubus tuinhuizen zijn te verkrijgen met of zonder luifel. De keuze laten we graag aan jouw over.


Enkele voorbeelden van onze tuinhuizen op maat kun je hieronder zien. Of je nu voor een 5-hoekig of 8-hoekig tuinhuis kiest, met een plat dak of met een terras, we maken ieder tuinhuis op maat voor jou. Meer informatie over onze tuinhuizen op maat. Van de Munckhof levert tuinhuizen op maat door heel Nederland en België.


Kies uit verschillende modellen: Comfort, Kubus , Cocoon en Cottage. Tuinhuizen De Cock is ruim jaar dé tuinhuisspecialist van de regio. Alle tuinhuizen kunnen op maat of door onze vakmensen geplaatst worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts