dinsdag 26 februari 2019

Kleine voortuin

Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! Het aardige van Nederlandse voortuinen is dat je ze terugziet in alle soorten en maten. Dé Nederlandse voortuin bestaat niet en dat is ook eigenlijk wel zo leuk.


Een schitterende voortuin. Vóór de realisatie van jouw voortuin dien je rekening te houden met de actuele situatie.

Ook een kleine voortuin kan je heel leuk decoreren met planten en bloemen. Het grote voordeel is dat plantenbakken en plantenpotten erg flexibel zijn. Je kunt ze gemakkelijker verplaatsen en afwisselen. Geschikte bomen voor kleine tuinen.


Bomen van 3de grootte, tot max. Ook boomsoorten van de tweede grootte met een smalblijvende kroon, zoals zuilvormen, smal vaasvormige- of smal pyramidale kroonvormen, zijn goed te gebruiken in kleine tuinen. Hoogteverschil met straat opgevangen met opsluitbanden.


Sommige mensen hebben geen voortuin , sommigen een kleine voortuin en anderen hebben juist een super grote voortuin.

Deze grote voortuin van een hoekwoning is daar een mooi voorbeeld van, die nog groter is dan de gemiddelde achtertuin. Verzamel daarom eerst wat voortuin landscaping ideeën die je mooi vindt om een beter beeld te krijgen. Omdat het zo groot is, hebben ze het dan ook ingericht als een achtertuin. Kies daarna pas de soorten planten die je wilt plaatsen. Tuinontwerp kleine voortuin strak design.


Dit ontwerp dakterras komt van onze tuinontwerper hippetuinen. De voortuin is vaak de plek waar u iedere dag doorheen loopt en waar u constant tegenaan kijkt vanuit de woonkamer. Dat betekent dat de voortuin best wel wat aandacht mag krijgen!


Deze inzichten kun je gebruiken bij het ontwerpen van iedere grote én kleine voortuin , maar ook van een landelijke of strakke moderne voortuin. De voortuin is een belangrijk deel van het eigendom van een huiseigenaar, omdat het zichtbaar is voor iedereen. Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken? Ga dan naar tuinvrouwhuisman.


Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin, zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien. Wij hebben diverse soorten bomen die in een kleine tuin passen. We leveren u alleen de allerbeste (eerste) kwaliteit kleine sierbomen direct vanuit onze eigen kwekerij tegen de scherpste prijs.


Bij het ontwerp van een voortuin houdt onze tuinarchitect rekening met uw wensen en de stijl van de woning. Naast kleine bomen is er nog zoveel meer mogelijk om te kunnen genieten van tuinen met een kleinere oppervlakte.

Tips voor een kleine tuin. Of heb je gewoon behoefte aan wat inspiratie voor kleurgebruik en optische effecten in je tuin? Benieuwd hoe jij je kleine tuin optimaal kunt gebruiken? De kleine voortuin aanleggen De gemiddelde Nederlandse woning heeft over het algemeen geen grote voortuin.


Bekijk dan onze tips voor kleine tuinen. Enerzijds gaat dit maar af van de woning en anderzijds de achtertuin, althans zo wordt er vaak gedacht. Of je nou een rijtjeshuis hebt, een jaren woning, een vrijstaande villa of een twee onder één kap. Behandel je voortuin als je achtertuin. En dan maakt het ook niet uit of je een kleine of een grote voortuin hebt.


Daarom willen we jullie vandaag inspireren met de mooiste en leukste voortuin ideeën! Werken in de hoogte, bijvoorbeeld met kleine bomen, gaat ook goed in een kleine tuin. Kies wel voor een boom met een smalle en open kroon, zoals de Japanse sierkers (Prunus serrulata ‘Pendula’) zodat er zo min mogelijk schaduw in de tuin valt. Veel mensen vinden een kleine voortuin juist fijn, omdat het natuurlijk veel minder onderhoud nodig heeft. Als het gaat om de achtertuin, wilt iedereen een fijne grote tuin hebben.


Maar ook een kleine voortuin kun je inrichten als een gezellige loungeplek, met mooie beplanting. Je voortuin is naast die mooie achtertuin, toch een beetje het visitekaartje van je huis. Ik geef je een aantal tips en tricks in dit artikel: een kleine voortuin inrichten doe je zo! Dan kan het soms lastig zijn om deze in te richten.


Heb jij een kleine voortuin ? Omdat je beperkt bent in de ruimte moet je het logisch inrichten. Zo’n bistroset is niet alleen heel handig, het geeft de voortuin ook meteen een. De een begint met zijn achtertuin en de ander begint bij het begin. We hebben inspiratie voor voorbeeldtuinen voor je op een rijtje gezet. Je foto kan zomaar tussen de onderstaande voorbeelden komen te staan.


In een voortuin moeten we ook meer rekening houden met vandalisme. Het zou mogelijk kunnen zijn dat bloempotten of andere decoraties die in de voortuin staan, worden gestolen of vernield. Plaats dus nooit je beste potten, stoelen, banken of andere accessoires in de voortuin als je ze liever niet kwijt wilt raken. Bij het inrichten van een voortuin kun je kiezen voor diverse combinaties van tuinstijlen.


Zo kun je de voortuin modern of meer klassiek inrichten. In de meeste gevallen wordt de stijl van de achtertuin doorgetrokken naar de voortuin. Als je een kleine voortuin hebt kun je door middel van plantenbakken onder het raam ruimte besparen. Door plantenbakken onder je raam te hangen hoef je niet de grond te gebruiken maar ga je meer verticaal werken.


Ook in een geveltuin (als je bijna geen voortuin hebt) kun je goed werken met plantenbakken. Meer trends en inspiratie voor moderne voortuinen vind je in dit artikel. Het is een groene omgeving waar de bomen enigszins bescherming tegen inkijk bieden.


Hieronder zie je een voorbeeld van een landelijke voortuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts