maandag 25 februari 2019

Bewaakte fietsenstalling utrecht

Boek uw Hotel in Utrecht online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.

Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Fietsenstalling Utrecht Jaarbeursplein.


Bij de bewaakte fietsenstalling station Utrecht Jaarbeurs stalt u uw fiets met uw OV-chipkaart elke eerste uur gratis. Dit maakt het nog gemakkelijker. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op deze locatie een OV-fiets te huren.


Abonnementen voor bewaakte en zelfservice stallingen.

U kunt hier online een abonnement afsluiten voor alle bewaakte zelfservice stallingen en voor een aantal bewaakte stallingen met servicemedewerkers. Voor de meeste bewaakte stallingen met servicemedewerkers sluit u een abonnement direct af bij de beheerder. Het aantal fietsers in Utrecht blijft groeien. Er zijn de afgelopen jaren veel stallingen bij gekomen. Ook zijn de mogelijkheden en de service uitgebreid.


Bij Utrecht Centraal staat de grootste overdekte fietsenstalling ter wereld met 12. Samen met de overige stallingen werken we toe naar 33. Overvechtzijde waar men de eerste 24-uur kosteloos de fiets kan parkeren, maar de capaciteit van deze stalling wordt onvoldoende benut.


De gemeente Utrecht , ProRail en NS realiseren en beheren onder andere fietsenstalling Stationsplein. Samen zorgen wij voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen, waardoor je jouw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen. In de bewaakte fietsenstalling Knoop bij station Utrecht Centraal (naast de Rabotoren) kun je je fiets elke eerste uur gratis stallen met je OV-chipkaart. Je fiets staat er superveilig en droog. De stalling is vlakbij het station en je vindt er snel een plek voor je fiets.


Hiermee maken we het stallen van je fiets nóg makkelijker. Welkom bij VeiligStallen van de gemeente Utrecht.

Komt u per fiets naar Utrecht om uit te gaan, te winkelen of voor een zakelijke afspraak? Parkeer uw fiets dan eenvoudig en goedkoop in een van onze vele stallingen. Op de kaart kunt u eenvoudig zien waar u uw fiets kan parkeren, openingstijden en tarieven.


De bewaakte fietsenstalling vind je aan de Londenstraat. Deze is uur per dag, dagen per week toegankelijk. Ook kunnen in de stalling scooters en bromfietsen worden geparkeerd. Een bewaakte fietsenstalling die dag en nacht open is.


Dat zou voor veel fietsers een uitkomst zijn. De Velodrome lijkt de oplossing. Bewaakte fietsenstallingen hebben een nadeel: de openingstijden. Wie een keer tot in de kleine uurtjes uit wil, kan meestal niet meer in de bewaakte fietsenstalling zijn fiets ophalen. Alle stallingen en kluizen in uw gemeente op één kaart.


Stal uw fiets veilig in een bewaakte stalling of kluis en voorkom diefstal. Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederlan een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren. Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten vol cafés en terrassen aan het water. Je bezoek aan Utrecht begint hier. Wat is de beste fietsenstalling van de stad?


Verslaggever Nils de Kruijff nam de afgelopen dagen de proef op de som in tien overdekte en bewaakte stallingen in het centrum van de stad. Ook bij de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – AZ verrijst een speciale pop-up fietsenstalling. De pilot, die onlangs bij de duels met PSV en Fortuna Sittard al plaatsvon krijgt daarmee een vervolg.


De fietsenstalling is gratis en bewaakt en is gelegen aan de kruising van de Weg tot de Wetenschap en de Laan van Maarschalkerweerd. Toch komt het wel eens voor. Nu in Utrecht hard wordt gewerkt aan de grootste fietsenstalling ter wereld rijst de vraag hoe in zo een enorme fietsparkeergarage de veiligheid van uw fiets gewaarborgd kan worden. Is de NS aansprakelijk te stellen?


En wat kunt u zelf doen om te zorgen dat uw fiets niet uit een bewaakte fietsenstalling wordt gestolen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts