dinsdag 26 februari 2019

Hakselaar professioneel

Kies of upload een ontwerp. Bedrukte labels voor je bagage. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle hakeselaars vind je op beslist.


Bestel snel jouw tuingereedschap.

Alle Jo Beau hakselaars worden inhouse ontworpen en gefabriceerd. Zo ook onze unieke hakselmessen, die onderdeel uitmaken van de technologie. De Jo Beau hakselaars : Steevast op maat van de klant! Vrijwel iedere Jo Beau hakselaar of houtversnipperaar kan worden gepersonaliseerd met verschillende opties op maat van de gebruiker. Haecksler versnipperaars zijn de snelste compacte, professionele hakselaars op de markt.


U wil onze hakselaars vergelijken of u wenst een professionele houthakselaar voor de tuin of bos aan te kopen? Raadpleeg onze dealers of bestel uw hakselaar of versnipperaar online. Verhuur professionele hakselaars -houtklievers.


Wallenstein biedt professionele houthakselaars om achter een (compact) tractor te monteren of op hakselaars chassis.

Wij zorgen er voor dat u steeds een maximum aan hakselcapiciteit kan benutten. Voor wie continue grote hoeveeldheden wil hakselen, raden wij onze professionele hakselaars met hydraulische invoerrollen aan. Sterke hakselaars voor zowel particulier,semi- professioneel als professioneel gebruik.


N de machine is zwaar uitg. Gude GH 6B professionele benzine tuin hakselaar met een krachtige pk 4-takt OHV benzinemotor. Met een groot volume veilgheids trechter en extra lange zijdelingse tak invoer versnippert de machine tot een diameter mm. De Güde versnipperaar werkt oscilerende hamers en met twee dubbel - omkeerbare messen, hierdoor behaal je een optimaal.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Wanneer je grote hoeveelheden hakselmateriaal moet verwerken en je geen stopcontact in de buurt hebt, valt de keuze op een benzinehakselaar. Onafhankelijk van de plek waar je de machine gebruikt, beschik je met de krachtige benzinemotoren over voldoende reserve om ook dikke takken te versnipperen. De goedkoopste hakselaars kan je vinden voor zo’n €1en de duurste modellen zullen je zo’n €5kosten. Bied op gebruikte Versnipperaars vanaf €9- Versnipperaars op korte termijn beschikbaar in DE,IT,ES Persoonlijk advies surplex.


Hakselaars geven je de mogelijk om veel van je tuinafval weg te werken. De krachtige en compacte Lumag HC10-NL hakselaar is voorzien van een pk benzinemotor en Duplex mestrommel. De mestrommel is voorzien messen. Deze messen draaien continue voorbij een contrames en trekken het te verhakselen materiaal in de hakselaar.


Een echt Europees ontwikkelde en gebouwde hakselaar. Professionele machine met lange levensduur die niet verstopt raakt (veel voorkomend probleem op concurrerende Chinese modellen). De Haecksler is een professionele takkenversnipperaar die tot bij het zaagwerk gebracht wordt, zodat geen takken naar de straat hoeven te worden gesleept.

Zn biedt u een ruim assortiment houtversnipperaars op maat van uw noden en uw klus. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.


Houd plezier in het werk in de tuin met geschikt tuingereedschap van superieure kwaliteit. Bij Toolnation profiteert u altijd van de beste prijzen voor professioneel tuingereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts