maandag 25 februari 2019

Steenhouwerij maarssen

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Maarssen , Utrecht (stad). Het betrof het restaureren van natuursteen, zowel aan interieurs als exterieurs, in (rijks)monumenten, paleizen, monumentale begraafplaatsen, kastelen en historische steden.


Steenhouwerij Jongerius uit Utrecht levert al jaar grafmonumenten, grafstenen en bouwwerken van natuursteen. Laat u inspireren op onze website. Binnen de onderneming is een grote praktische en theoretische kennis aanwezig, hierdoor kan zowel een hoogwaardig ambachtelijk product worden geleverd en deskundig advies worden gegeven. Ons team bestaat uit gekwalificeerde steenhouwers en beeldend kunstenaars.


Wij maken ambachtelijke grafmonumenten, gedenktekens voor kinderen, urnmonumenten en beeldhouwwerken in vele. Utrecht (Utrecht) failliet verklaard nadat de surseance beëindigd is. Als curator is aangesteld mr.


Het insolventienummer van deze zaak is F. Op deze pagina treft u vele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten welke wij hebben mogen vervaardigen. Sander Van Rouwendaal heeft functie op zijn of haar profiel. Wij leveren: - deskundig advies over de toepassing en restauratie van. John van den Heuvel legt graag uit wat het bedrijf zo uniek maakt. Het bijzondere aan ons bedrijf is, dat wij alle disciplines in eigen huis hebben.


Hierbij nemen wij ook een link op naar uw webpagina met meer informatie en een logo of banner. Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van al het monumentennieuws.


U zult geen steenhouwerij in Utrecht vinden die zo gespecialiseerd is met deze verschillende materialen. Daarom raden wij u aan om eens een bezoek te brengen aan onze inspiratietuin. Hier kunt u ruim 6voorbeelden van grafmonumenten in het echt bekijken.


Wilt u liever advies bij u thuis? Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Graydon en deels vanuit de KvK en het faillissementsregister. Marmers, Granieten En Natuurstenen tot Utrecht.


Techniekweg te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. Hutting staat voor de hoogste kwaliteit en kan alles maken wat met natuursteen te maken heeft. Van beeldhouwwerk tot grafwerk, van aanrechtblad tot vloeren. Hutting is nog een echte steenhouwerij waar alles door eigen personeel uitgevoerd wordt. Met man vast personeel en een jaaromzet van rond de miljoen euro, behoort het bedrijf tot de grotere steenhouwerijen van Nederland.


Adresgegevens, beoordeling, review en recensie van steenhouwerijmaarssen. Het uitoefenen van een steenhouwerij - en timmerbedrijf, het verrichten van steenhouwersen restauratiewerkzaamheden, het importeren en exporteren van steen, bouwmaterialen en beeldhouwwerken, het uitoefenen van een groothandel op het gebied van steen, bouwmaterialen en beeldhouwwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts