maandag 25 februari 2019

Wassenaar camping

Vind hier alle deals in Den_haag! De bezoekers van onze camping zijn gezinnen met kinderen in de leeftijdscategorie tot jaar, maar ook senioren. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is onze camping zeer geschikt. Kamperen op de familiecamping van Duinrell, dé camping in Zuid Holland. Recreatielandgoed Duinrell ligt in provincie Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden.


Wassenaar camping

Receptie is geopend vanaf 9. De camping is er een zonder opsmuk, toeters of bellen. De plaatsen hebben een (goed onderhouden) gragondergron zijn groot en liggen aan een verharde straat. Het sanitair is superschoon en compleet (invalidentoilet aanwezig).


Deze camping beschikt over zeer schoon sanitair en een goed restaurant. Je hebt de keuze uit een schaduwrijke of zonrijke kampeerplaats. Tip: huur fietsen om naar Den Haag of Scheveningen te fietsen of maak een uitstapje naar Attractiepark Duinrell. Camping en vakantiepark in Katwijk aan Zee, Duin- en bollenstreek, Zuid-Holland Het uitgestrekte Noordzeestrand pal voor uw deur Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Boek een last-minute vakantie naar Duinrell!


Wassenaar camping

Voor een dagje zon, strand en boulevard is Scheveningen de ideale plaats. U heeft gratis toegang tot het attractiepark! Goede uitvalbasis voor diverse mogelijkheden,o. Als gast van camping Duinrell profiteert u met het hele gezin van alle fun en spectaculaire attracties van het. Een vakantie op camping Duinrell tovert een glimlach op het gezicht van ieder kind.


Beleef hier spanning en sensatie in de achtbaan Falcon, op de trampolines, in de waterbaan, zweefmolen, Mad Mill of rodelbaan en vergeet vooral het adventure parcours niet! Wassenaar en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Camping Maaldrift is een mooie rustige camping gelegen bij een oude boerderij, voorzien van schoon sanitair, ook voor gehandicapten. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het Marskramerpad en ontdek de mooiste landgoederen van Nederland met eeuwenoude bomen en karakteristieke theekoepels. Maar ook de Landgoederenroute op de fiets is een aanrader.


Wassenaar camping

Op de camping zelf zijn verschillende sporten te beoefenen. Bent u van plan om te gaan kamperen op Camping Vakantiepark Duinrell? Natuurlijk wilt u daar dan goed geinformeerd naar toe. De staanplaatsen bevinden zich grotendeels op open velden, gescheiden van de vaste plaatsen. Een deel van de autovrije tentplaatsen heeft beschutting van hoge bomen.


Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9. Naast de schitterende natuur is de camping het ideale vertrekpunt voor daguitstapjes naar Scheveningen, Den Haag of Amsterdam. De entree per persoon voor het Tikibad is € per uur, € voor uur en € voor de hele dag. Kinderen tot en met jaar zijn. Vanuit uw tent of caravan loopt u één duintje over en de Noordzee, met een schitterend zandstran ligt aan uw voeten!


Wassenaar camping

O p Camping De Zuidduinen kampeert u in beschermd natuurgebied in Katwijk aan Zee. Het Van der Valk hotel in Leiden is, net als de Duinrell camping , dichtbij het park gevestigd. Een groot voordeel van het boeken van dit hotel, vergeleken met een camping in Duinrell, is dat u profiteert van alle luxe en comfort van een hotel. Naast de boerderij heeft De Stochemhoeve een camping waar plaats is voor tent en caravan, maar waar ook een blokhut, een pipowagen en twee kampeerhutten aanwezig zijn. Tevens zijn er fietsen te huur om de omgeving te verkennen.


Onze camping is gelegen op een uniek stukje in de regio! Met de steden Delft, Den Haag en de kust op fietsafstan verblijft u op onze kleine rustig gelegen camping in een verrassend polderlandschap. U kunt prachtige fietstochten maken in de omgeving, langs recreatieve wateren, polders, strand en steden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts