woensdag 6 februari 2019

Jeugdsportfonds rotterdam

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Heeft u geen intermediair?


Er zijn binnen deze samenwerking ook spreekuren in de Huizen van de Wijk aan waar u ook een aanvraag kan doen. Hierdoor kunnen kinderen tóch sporten bij een vereniging wanneer ouders de contributie niet kunnen betalen.

De maximale bijdrage per kind per jaar bedraagt 2euro. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Hier kun je zoeken naar een fonds bij jouw in de buurt.


Je kunt zoeken via je postcode en huisnummer óf de naam van de gemeente waarin je woont. De fondsen zijn vaak ontstaan uit nalatenschappen van betrokken families. Ze hebben alle een eigen doelstelling, maar hebben één ding gemeen: actieve, betrokken burgers en organisaties waar mogelijk helpen met een financiële bijdrage.


De contributie wordt direct overgemaakt aan de sportclub waar het kind wil sporten.

Ouders kunnen niet zelf een aanvraag doen. Wil je weten wanneer een kind. Het fonds richt zich op deze doelgroep, zodat financiën nooit een belemmering zijn om kinderen te kunnen laten sporten. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Er is binnen deze gezinnen simpelweg geen geld voor sportactiviteiten terwijl de effecten van sport niet alleen voor fysieke, maar ook een sociale verbetering zorgen. Dat doen we met sportlocaties door heel de stad – van sportvelden tot gymzalen en zwembaden, samenwerkingen met meer dan 1. Deze privacyverklaring omschrijft welke persoonsgegevens wij verwerken, voor welke doeleinden deze persoonsgegevens. Rotterdam en omgeving, Nederland. Kinderen van tot en met jaar kunnen lid worden van een sportvereniging.


Uw kind is het waard en het sporten kost u geen geld. Het is voor verenigingen nuttig te weten dat kinderen uit financieel zwakke milieus toch lid kunnen blijven of worden. Het evenement is hét sportfeest waar met mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven wordt teruggeblikt op het afgelopen sportjaar.


Helaas kunnen niet alle kinderen sporten omdat niet elke ouder of verzorger dit kan betalen. En dat terwijl sporten zo leuk en belangrijk is. Het JeugdSportfonds betaalt je contributie en de benodigde sportspullen.

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Alle kinderen moeten kunnen sporten! Helaas heeft niet elk gezin de mogelijkheid om hun kinderen mee te laten doen met diverse sporten. Indien nodig nemen we contact met je op. Zaterdag november overleed Mariss Jansons.


Een aanvraag voor een bijdrage uit dit fonds loopt alleen via de school (of arts)of via een gemachtigd persoon en de maximale vergoeding bedraagt € 22per seizoen. Wat vergoedt het Jeugdsportfonds ? Het Jeugdsportfonds vergoedt voor kinderen één keer per jaar het lidmaatschap van de sportvereniging. Dat is het motto van het Jeugdsportfonds.


Als je als ouder de contributie van een sportvereniging niet kunnen betalen, kan jouw zoon of dochter dankzij het Jeugdsportfonds toch lid worden van een vereniging! Lopers konden bij inschrijving doneren, een betaald sms-je versturen of een online actiepagina aanmaken. Jij kunt het verschil maken voor deze jongens en meisjes. Neem een recente inkomensspecificatie en uw zorgpolis mee.


Een van onze vrijwilligers helpt u graag verder met uw aanvraag. Dan kunnen we bij u op huisbezoek komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts