woensdag 20 februari 2019

Hoes zweefparasol

Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Dé Grootste collectie beschermhoezen van Europa voor elke type tuinmeubel. Weten welke hoes het beste past? Zoek uw perfecte hoes op maat!


Vergelijk nú online vanaf € 195. Specialistisch advies nodig? Hoes voor zweefparasol met bocht met diam.


Eenvoudige hoezen zoals de Le Soleil parasol hoes met rits zijn enkel bedoeld voor binnen gebruik. De laatste categorie zijn hoezen die het gehele jaar buiten kunnen blijven. Andere hoezen zoals de parasolhoezen van Madison (bijvoorbeeld deze hoes ) zijn geschikt om bij goed weer buiten te gebruiken. Passende hoes voor zweefparasol.


Parasolhoes voor zweefparasols: Zweefparasolhoezen hebben wij in verschillende maten, merken en kleuren. Bescherm je parasol met een parasolhoes. Een parasolhoes is een haast onmisbare accessoire.


Wanneer u in het bezit bent van een hogere tuinparasol of zweefparasol , is het aanbrengen van de hoes stukken veiliger wanneer u een parasolhoes met stok heeft. Een hoes biedt dan net een stukje extra bescherming. Bij dit type hoes wordt een soort tentstok geleverd welke u door de hoes haalt. Deze zweefparasol beschermhoes van Central Park is een waterafstotende, duurzame hoes die de levensduur van je parasol verlengt.


Met deze afdekhoes zorg je dat je parasol schoon en netjes blijft. Tevens zit er een opbergtas bij. De meubelhoes is geschikt voor een uitgeklapte parasol tot Ø 3cm. Als de staander van uw zweefparasol recht is, zoek dan naar een passende parasolhoes in de categorie recht model en als uw zweefparasol een gebogen staander heeft zoek dan in de categorie gebogen model.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ook is de hoes voor de zweefparasol ademend en zorgt daarmee voor een langere levensduur van uw parasoldoek. Aquashield zweefparasolhoes. De zweefparasolhoes van aquashield beschikt over een speciaal systeem, namelijk het Active Air System.


Hoes zweefparasol

Zweefparasol – meter Hoes Deze parasol hoes is geschikt voor de Zweefparasol – meter. Hierdoor wordt voorkomen dat er condensvorming plaats vindt bij het gebruiken van de hoes. De Parasol hoes is voorzien van een special PA coating die de parasol beschermt tegen vuil en water. Zo blijft uw parasol langer mooi en op kleur.


Op zoek naar een hoes zweefparasol ? Bestel deze bij tuinsethoeskopen. De hoes is grijs van kleur. Met een eenvoudig sopje kan je eventuele vlekken op de beschermhoes zweefparasol schoon krijgen.


Een zweefparasol is doorgaans een stuk groter dan een gewone parasol, daarom zijn er speciale hoezen voor te verkrijgen. Wij hebben bij Parasol-shop. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.


De Eurotrail zweefparasol hoes is geschikt voor rechte zweefparasols. Hoezen zijn niet 1procent waterdicht en UV-bestendig en dienen juist gebruikt te worden. Deze hoes kan ook gebruikt worden voor parasols 3xmeter.


Hoes zweefparasol

Uit onze collectie verf, onderhou kleding. Deze webwinkel valt op door de duidelijke site, de ruime keus, de redelijke prijzen en een supersnelle levering. Bij onjuist gebruik geen garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts