woensdag 27 februari 2019

Weber borstel

Specialistisch advies nodig? Weber Borstel prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 2producten vanaf € 50. Koop nú Borstels in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Weber borstel

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze site zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, accepteert u gebruik van cookies zodat wij uw route kunnen traceren. Verwarm je barbecue tien minuten voor voordat je gaat koken. Gebruik vervolgens de stalen borstelharen van deze stevige en speciaal ontworpen borstel om op elk plekje van het rooster en Flavorizer Bar te komen.


Gebruikers dienen de grillborstels elk seizoen te vervangen of meer voor frequente grillers. Controleer voor elk gebruik de borstel op beschadigingen zoals losse borstelharen. Als er losse haren worden aangetroffen, gooit u deze onmiddellijk weg en vervangt u de borstel.


Weber borstel

BBQ Borstels nodig om uw BBQ schoon te vegen? Vandaag bestel morgen al bbq’en! Dankzij de driezijdige borstel maak je gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken en zijkant van het rooster schoon. De borstel is centimeter.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Daarnaast is de borstel voorzien van een gekartelde krabber, waarmee je zelf het hardnekkigste vuil kunt verwijderen. Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Met deze borstel komt u gemakkelijk op normaal gesproken onbereikbare plekken en zijkanten om schoon te maken. Na een heerlijke barbecue, moet de barbecue ook schoongemaakt worden.


Met de harde borstel kunt de meest erge viezigheid weghalen. Daarnaast zit er ook een krabber aan de voorkant van de borstel en hiermee kunt u hardnekkige viezigheid weghalen. Deze variant is centimeter. Zo kan je met de harde borstel het ergste vuil eraf halen, maar er zit ook nog een krabber op de voorkant voor het hardnekkige vuil. De handgreep is ergonomisch en maakt het gebruik daarom eenvoudig en comfortabel.


Weber borstel

Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Grote extra lange messing borstel voor schoonhouden van uw gasbarbecue. Nu wordt het makkelijk om de roosters schoon te krijgen met deze schoonmaakborstels met draden van messing die niet roesten en een handige schrapertjes in het handvat. In een oogwenk zijn etensresten en ander vuil verwijderd. Het materiaal van het rooster wordt door de duurzame roestvrijstalen borstelharen van de borstel niet aangetast, en dankzij de ergonomisch vervaardigde handgreep kun je de borstel makkelijk vasthouden.


Tussen de vele bbq borstels vind je regelmatig staalborstels. Aangekoekte restjes krijg je met behulp van deze bbq borstel makkelijk los. Aluminium onkruidborstel met nylon draden geschikt voor bosmaaiers tot 30cc.


Universeel model voor het reinigen van. Nieuw van weber is de schoonmaakborstel gemaakt van bamboehout. Ideaal voor hardnekkig vuil van uw barbecue te borstelen.


Met roestvast edelstalen borstels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts