maandag 11 februari 2019

Prijs vijverfolie

Vijverfolie leverbaar in diverse materialen, breedtes en diktes. Sterk en soepel, in elk formaat. Bekijk nu het grote assortiment. Van vijverpomp tot vijverfolie.


Alle vijverfolie vind je op beslist.

Bestel snel jouw vijverbenodigdheden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het liefst legt u een vijver slechts één keer en daarom is het belangrijk om goede afwegingen in welke vijverfolie u uiteindelijk gaat kiezen. De prijzen van de diverse folies zijn voornamelijk afhankelijk van de dikte van het materiaal.


Prijs per vierkante meter bedraagt euro. De maximale lengte per stuk bedraagt meter. Afwijkende maten Mocht u op zoek zijn.

EPDM vijverfolie bestelt u bij dé enige producent van Nederland. Hoge kwaliteit Scherpe prijs Direct uit fabriek leverbaar. Online de prijs van uw vijverfolie berekenen?


Probeer nu onze vernieuwde vijvercalculator en bereken in slechts stappen de hoeveelheid vijverfolie die u nodig heeft. Hier profiteert je van de tientallen jaren ervaring die Pelckmans heeft met vijverfolie. Er is vijverfolie in verschillende materialen en sterkten. Dankzij de uitstekende kwaliteit van onze folie kunnen wij jaar garantie bieden op PVC-folie en zelfs jaar op onze EPDM-folie.


Bij HORNBACH hebben wij een ruim assortiment vijverdoeken, epdm vijverfolie en plantendoek. Of je nu graag zwart, wit of gritfolie wil hebben, HORNBACH heeft het op voorraad. De dikte die de PVC vijverfolie heeft die Vijverbenodigdheden. Daarom is het wel aan te raden om onderdoek onder de PVC vijverfolie aan te brengen om langdurig van uw vijver te kunnen genieten.


Er zijn veel verschillende soorten vijverfolie. Zo is er EPDM- vijverfolie (ook wel rubber vijverfolie genoemd) en PVC- vijverfolie. EPDM rubber vijverfolie met levensduur tot jaar!


Rubber vijverfolie is vis- en plantvriendelijk en vorstbestendig tot -°C.

Kans op mechanische beschadigingen is praktisch uitgesloten. Voordelen rubber vijverfolie. De levensduur van rubber vijverfolie is à jaar. Een op maat gelaste vijver functioneert beter vanwege het ontbreken van plooien in de vijverfolie. U bepaalt zelf de soort en de dikte van de vijverfolie.


Waar nodig wordt er een beschermdoek onder de folie geplaatst. De vijverfolie wordt met behulp van een föhn of hete boutlasmachine aan elkaar gelast. De productie van deze rubber vijverfolie wordt uitgevoerd door uiterst bekwaam personeel in een professionele omgeving om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen. Voor goedkope vijverfolie bent u dus bij Dakenshop bij het goede adres! Deze webwinkel maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.


Door op akkoord te klikken of door gebruik te. Mvoor de uiterst scherpe prijs Mprijs van € 6. Deze vijverfolie heeft een dikte van 0. Europesche kwaliteit, dus stofvrij. Ideaal voor grote projecten.


Levertijd indien voorradig tot werkdagen. Er zitten geen weekmakers, chloor en bitumen in waardoor deze niet verouderingsgevoelig is. EPDM wordt veel toegepast in natuurvijvers, koivijvers, natuurlijke zwemvijvers en waterbassins.


Deze speciale vijverfolie is plant- en vis vriendelijk. EPDM is sterk, flexibel, is bestand tegen UV straling en gaat tot wel jaar of meer mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts