dinsdag 12 februari 2019

Alfalfa zaden kopen

Bestel je tuinzaden bij De Bolster. Snel leverbaar uit eigen voorraad! Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Alle Bloembollen en zaden op beslist.


Het zaaien van alfalfa is heel makkelijk.

Er zijn veel recepten waar je alfalfa kiemgroentes in kan verwerken. Alfalfa kiemgroente zaaien. Namelijk in salades, op een boterham met kaas, in soep, op een ciabatta of op crackers. In onze webshop kunt u snel en voordelig alfalfa zaden kopen voor heerlijke verse. Let erop dat je zaden op het juiste moment plant.


Plant de zaadjes zo diep als ze zelf groot zijn. Erg fijn zaad kan op de grond uitgestrooid worden.

Bewater de grond met een zachte waterstraal, om de zaadjes niet te verschuiven. Tot korting op vele soorten zaden. Vandaag besteld is morgen al in huis. Zaden voor kiemgroenten bestellen bij De Bolster.


De meeste kiemgroenten zijn binnen tot dagen al klaar voor consumptie. Je kunt ze het beste met een mesje of schaartje boven het rooster afsnijden of afknippen. Je hoeft ze vervolgens niet te wassen: ze zijn direct klaar voor gebruik. Kiemgroente zijn lekker, snel klaar en enorm gezond!


Een mooie benaming voor voedsel dat dus als basis geldt voor alle soorten van voedsel. Recepten waarin kiemgroenten worden gebruikt, zijn te lezen op de pagina over de desbetreffende kiemgroente. Dus als je kijkt hoe je alfalfa kan laten kiemen, kan je meteen lezen in wat voor recepten je het zou kunnen gebruiken! Kiemplanten in onze webshop.


Fris van smaak en erg lekker bij vlees en vis. Ook in de salade erg lekker. Waar je waarschijnlijk niet vaak bij stil staat, is dat het niet alleen lekker is, maar dat alfalfa ook gezond is!


Maar waar is alfalfa goed voor?

Hoe gezond is alfalfa nu echt en waar kan ik alfalfa kopen ? In dit blogartikel vertellen we je meer over deze Supergreen! Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


U kunt deze kopen bij reformwinkels of zelf thuis laten ontkiemen. Hier hoe te doen: Voeg eetlepels alfalfa zaden in een kom of pan en bedek ze met 2-maal de hoeveelheid koud water. Laat ze een nacht weken ongeveer 8. Het zit boordevol vitaminen en mineralen. Onze alfalfa is natuurlijk en zuiver, zonder toevoegingen of additieven. Uw zaden kopen doet u bij een zadenleverancier die niet alleen zaden verkoopt, maar zelf ook een passie heeft voor tuinieren en u uit eigen ervaring kan adviseren.


Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Hieronder volgen wat heerlijke recepten waar alfalfa een glansrijke hoofdrol speelt. Groentezaden koop je eenvoudig online bij bol.


Bij al onze zaden wordt een zaaihandleiding meegeleverd dus hierin kunt u alles nog eens rustig nalezen en de instructies stap voor stap uitvoeren. Bij 123zaden kunt u ook kiemzaden kopen. Helemaal als u de bloemen zelf geselecteerd hebt en de zaden zelf gezaaid hebt. Het hele proces van ontkiemen tot bloeien kunt u aanschouwen in uw eigen tuin.


Wij hebben bijna 3soorten zaden voor bloemen. U vindt dus gegarandeerd de bloemen die u zoekt. De Spruiten zijn erg mild van smaak en worden vaak gebruikt als garnering bij vlees en vis en als toevoeging bij salades.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts