dinsdag 5 februari 2019

Solamagic s1 2000

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Solamagic s1 2000

Deze terrasverwarmer geeft een heerlijke en aangename warmte die hetzelfde is als u lekker in de zon zit. Dit toestel heeft een ingebouwde soft-start. Leverbaar in standaard kleuren.


Afmetingen: BxHxD = 520x200x80mm exclusief beugel. Deze premium serie is zeer doordacht opgebouwd. Als u op zoek bent naar een exclusieve elektrische terrasverwarming voor uw overkapping of tuinkamer is dit model zeer aan te bevelen. Dankzij de drukschakelaar is de heater eenvoudig aan- en uit te schakelen.


Wilt u nog meer gebruiksgemak? Dit is de premium serie elektrische terrasverwarming van Solamagic. Alle S modellen zijn standaard uitgerust met Solastar Low Glare infrarood lampen!


Solamagic Sterrasverwarmer is de complete terrasverwarming! Nu ruim 1elektrische modellen! De nieuwste terrasverwarmer met low glare lamp en optionele dimmodule.


Deze infrarood terrasverwarmer is standaard verkrijgbaar in 3. Elektrische terrasverwarming kopen? Wanneer de meegeleverde kabel van 0. Wat te denken van de volledig aluminium behuizing en de IP44-certificering van deze 2. Of van de SolaStar low glare-lamp die maar liefst minder licht afgeeft dan reguliere terrasverwarmers? De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en imponeert door het chique design. Gemakkelijk online bestellen bij Luchtreinigeronline.


Het bedrijf biedt een breed scala aan elektrische terrasverwarmers aan, zowel voor binnen als buiten. Middels de meegeleverde ophangbeugel is hij dan ook probleemloos op bijvoorbeeld hout te monteren. Niet alleen als wandheater of plafondheater, maar ook als parasolheater.


Accessoires van Solamagic. Voor terrasverwarmers zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar. SOLAMAGIC spendet Wärme und erhöht die Lebensqualität in vielen Outdoor- und Indoorbereichen. Unser Ziel ist das perfekte Zusammenspiel von Wärme und Licht. Unser Anspruch ist die optimale Nutzung der hocheffizienten Zukunftstechnologie Infrarot rund um das Thema Wärme.


Alle functies geïntegreerd in één apparaat. Ook voor ondersteuning en handleiding per. Infraroodstraler geschikt voor een oppervlakte tot circa m2.


Dit Duitse merstaat garant voor een van de beste terrasverwarmers die er zijn. We gebruiken cookies op deze website. Door gebruik te maken van deze website gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat.


Meer hierover leest u in onze. Het unieke van de SOLAMAGIC Sterrasverwarmer is dat deze maar liefst minder verlichting de zogenaamde rode gloed geeft dankzij de nieuwe Solastar verwarmingslamp. Met de Sbeschikt u over een heerlijk warm terras zonder dat u last heeft van onprettig verlichting.


Solamagic s1 2000

Door zijn behuizing die zorgt dat de achterzijde niet heet wordt gaat de warmte niet verloren en kan deze terrasverwarmer veilig opgehangen worden onder een afdak, zonnewering of in een houten blokhut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts