vrijdag 15 februari 2019

Schrikdraad

Ruime keuze en snelle levering! Kies de juiste geleider voor uw afrastering. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders.


Gallagher wordt gedreven door veilighei Gebruiksgemak en technische perfectie. Alle schrikdraad vind je op beslist.

Het voordeel van schrikdraad is dat je het voor zowel paarden als landbouwdieren kunt gebruiken. Bestel simpel en snel jouw afrastering. Doordat het schrikdraad vrijwel onzichtbaar kan zijn is het wel een uitstekende manier de stroomgeleiding waar je jarenlang plezier van hebt.


Tevens is schrikdraad erg gemakkelijk om een stuk land of paddock af te zetten. Vaak wordt het schrikdraad in een hek gecombineerd met prikkeldraa waar geen spanning op staat. Dit is handig omdat het hek dan nog steeds bescherming biedt als de stroom uitgeschakeld is.


Op schrikdraad -expert vindt u alles wat u nodig heeft voor een diervriendelijke weide-afrastering. Variërend van afrasteringsnetten voor uw konijn of hond tot krachtige schrikdraadapparaten die voorkomen dat uw stier uitbreekt.

Bij schrikdraad voor huisdieren wordt gebruikgemaakt van een zeer korte pulsspanning. Wanneer een kat het schrikdraad aanraakt, wordt een lichte schok gegeven. Die wordt niet door het lichaam, maar over de huid van het dier geleid. Dat veroorzaakt wel een schrikreactie, maar is verder geheel ongevaarlijk voor het dier.


Bij ons vindt u eenvoudige en luxe schrikdraadapparaten die geschikt zijn voor kleine en grote afrasteringen. Online schrikdraad kopen heeft diverse voordelen. Door de specialisatie in schrikdraad systemen is KOLTEC snel, flexibel en beschikt het over vakkundige medewerkers die alles van afrastering en schrikdraad systemen weten. De levering van de apparatuur, schrikdraad , schriklint, schrikkoor isolatoren, batterijen en ander afrastering materiaal vindt plaats via ons dealernetwerk. Alles voor een betrouwbare en veilig schrikdraad omheining, voor uw dieren!


In onze webshop kunt u terecht voor schrikdraad , schrikdraadapparaten en toebehoren van kwaliteitsmerk Gallagher. Ook gebruikt men soms een dergelijke schrikdraad omheining om honden, katten en reigers uit tuinen te weren. Sommige veehouders gebruiken schrikdraad om juist hun houten omheining te beschermen. Stel je voor dat de buren wat avontuurlijke kippen hebben of dat je varkens het gras groener vinden aan de overkant. Dan hou je ze zonder grote hekken, eenvoudig binnen of buiten je erf met behulp van schrikdraad.


Schrikdraad is er voor allerlei soorten dieren. Wees gerust, het heet niet voor niets schrikdraad !

Met de huisdierenomheining kunnen honden en katten vrij in uw tuin rondlopen, zonder de dieren of andere mensen in gevaar te brengen. Ook is het mogelijk, met schrikdraad of een electronet een deel van de tuin zoals bijv. Wat bevat een complete set voor een schrikdraadomheining? Bekijk alles met schrikdraad ! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Daarnaast is er ook verschil in gebruik. Het Gallagher assortiment bestaat niet alleen uit schrikdraad , maar Gallagher biedt meerdere stroomgeleiders, zoals: schrikkoor schriklint, kunststof schrikdraad , Equifence stroomgeleiders en High Tensile stroomdraad. Allen verschillend in geleiding, duurzaamheid en ontwerp.


Als u de schrikdraad op uw weide combineert met een net is een universele tang erg handig bij het monteren. Bij BTN de Haas leveren we deze tang die u ook kunt gebruiken als hamer. Hiermee slaat u krammen in een houten paal of u kunt ze er weer uithalen, maar de tang kan tevens draad doorknippen. Wij zijn officieel dealer van Gallagher schrikdraadapparaten en schrikdraad accessoires.


Lage prijzen en hoge kwaliteit dat is waar deze schrikdraad winkel voor staat. Een goedkoop schrikdraad apparaat van andere merken blijkt achteraf vaak duurkoop te zijn doordat ze sneller slijten. Het apparaat zorgt voor spanning op het draad. Als poezen het schrikdraad raken krijgen ze een klein schokje. Ongevaarlijk, maar genoeg om respect af te dwingen.


Het gebruik van schrikdraad is veilig voor mens en dier! De schrikdraad specialist van Nederland. Persoonlijke advies de beste kwaliteit prijs verhouding. We voeren momenteel updates uit aan onze winkel en zullen snel terug zijn. Tornado schrikdraad XLGeschikt voor lange afrasteringen tot 13.


Net als alle andere boeken van Kava, is ook dit boek weer spannend en leest lekker weg. Ik vond dit niet de beste van haar reeks, maar evengoed een prima boek. Uw bestelling wordt afgeleverd bij een dealer naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts