donderdag 21 februari 2019

Tenco anti houtworm

De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Door klanten beoordeeld met een 1. Haal vandaag nog die klusartikelen in huis. Preventieve en curatieve bescherming tegen houtworm en boktor. Tenco anti-houtworm liter wordt gebruikt tegen de aantasting van hout door houtwormen en boktorren.


Peventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Besmet materiaal zoals afval volgens punt verwijderen. Anti-houtworm wordt gebruikt tegen de aantasting van hout door houtworm , huisboktor en andere houtaantastende insecten. Voor voldoende ventilatie zorgen. Tenco verf en beits heeft een groot assortiment aan verf, grondverf, beits, olieën, zwarte coatings, bootlakken, onderwatercoatings en anti roest producten voor de doe-het-zelfer en de proffessional.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Voordelig online bij Agradi. Tenco Anti-Houtworm voordelig bestellen bij Verfwebwinkel.


Tenco anti houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Tenco anti -houtwom beschermt hout tegen houtworm , boktor en andere houtaantastende insecten. Verdrijft ook insecten die al in het hout zitten en voorkomt heraantasting. Anti Houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Nooit meer houtworm in je houten vloer of balken.


Het verdient aanbeveling een jaar na het aanbrengen van de laag een controle uit te voeren om te zien of behandeling effectief is geweest. Hoe goed je je spullen ook onderhoudt, soms is houtworm onvermijdelijk. Niet alleen Met dit goedje verdelgt het houtworm en andere insecten, ook wordt heraantasting gedurende lange tijd voorkomen.


En heb je last van houtrot? Geef beoordeling Om een beoordeling te schrijven moet u. Ze knagen namelijk gangen die het draagvermogen van het hout aantasten. Het is daarom belangrijk om actie te ondernemen tegen houtworm.


Verschillende middelen zijn beschikbaar om houtworm te bestrijden. Bij de juiste toepassing voorkomt het gedurende lange tijd her aantasting. Het product biedt preventieve en curatieve bescherming tegen houtworm en boktor.


Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten! GEBRUIKSVOORSCHRIFT Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel: a) voor het behandelen van hout onder dak dat door insecten is aangetast, b) voor het preventief behandelen van hout dat bestemd is voor gebruik onder dak, ter voorkoming van aantasting door insecten.


De beschermende beitsen van Tenco. Tenco is leverancier van toonaangevende kwaliteitsbeitsen voor doe-het-zelvers en professionals. Het aanbod bestaat uit een brede range beitsen en andere producten voor het behandelen van onder meer hout en metaal.


Hiermee maak je jouw woning en tuin mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts