woensdag 20 februari 2019

Groene brievenbus

PTT Brievenbussen in diverse kleuren. Kwaliteit voor de beste prijs! Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Groot assortiment Brievenbussen.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind ptt brievenbus het nu op Kensaq. De PTT brievenbus , hoe het begon. Zodra een woning meer dan meter van de openbare weg stond kreeg men in het verleden gratis een brievenbus van de Nederlandse Posterijen. Groene Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Vandaag besteld = morgen in huis!

Neem ook een kijkje in onze andere webshops. Het alternatief voor de bekende groene PTT brievenbus. Die betreffende brievenbus wordt niet meer geproduceer maar deze brievenbus is een prima alternatief. De brievenbus wordt geleverd naar keuze met of zonder slot. Vrijstaande brievenbus in een klassieke, Engelse stijl.


Wij hebben veel verschillende groene brievenbussen op voorraad. Gratis verzonden en binnen uur in huis! Nu is de authentieke brievenbus van PTT bij ons weer verkrijgbaar in RAL kleuren. De geliefde originele groene Ptt brievenbussen die PostNL vroeger produceerde zijn helaas niet meer op de markt.


Waarschijnlijk bent u op deze site terecht gekomen tijdens uw zoektocht naar eenzelfde vervanger van uw oude brievenbus. De Ptt brievenbus is op dit moment nog net zo populair als vroeger. Welkom bij Brievenbuswinkel. Bezoek onze grote showroom op onze nieuwe locatie met ruim 1opgestelde brievenbussen.


Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt.

De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier!


Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Alle brievenbussen vind je op beslist. Particuliere brievenbussen (voor ontvangen) In Nederland zijn er ongeveer 8. Daarvoor zijn er particuliere brievenbussen bij bijna elke woning. Veel woningen hebben eigenlijk geen echte brievenbus.


Wat men de brievenbus noemt is niet meer dan een gleuf in (of naast) de voordeur. Industrieel ontwerper Friso Kramer is in Amsterdam overleden. Deze authentieke brievenbus is enige tijd niet of moeilijk verkrijgbaar geweest.


Hij ontwierp onder meer stalen meubelen en armaturen voor straatverlichting. Ook de groene brievenbus die fier op hoge palen in honderdduizenden voortuinen ston kwam van zijn hand. Brievenbus RVS inclusief slot, model NYC - Met deze wandbrievenbus heb je altijd genoeg ruimte voor je post. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant.


Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie. Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS. Op brievenbus -expert kunt u kiezen uit een groot aantal types en verschillende modellen brievenbussen.


Heeft u liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan? U vindt elk type of model in onze shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts