maandag 11 februari 2019

Regenton gardena

Bekijk ons assortiment Gardena producten. Deze week extra scherp geprijsd. Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1.

Scherp geprijsde Regentonnen in vele formaten. Of gebruik de pomp voor het vullen van jerrycans of voor het aansluiten van GARDENA spuitmonden, sproeiers of Micro-Drip-Systems, heel handig via de aanvoerbuis. Zelfs het gebruik van een sproeier is mogelijk.


De regenton plaatst u eenvoudig tegen een wand aan waardoor u de ruimte in uw tuin optimaal kunt benutten. De slim design regenton is met zijn grote capaciteiten ideaal wanneer u over een grote tuin beschikt of veel. Gardena regenton 400liter Opvangcapaciteit 4liter, Ø cm.


Stabiel reservoir in decoratieve houten uitvoering. Drukgeïmpregneerd voor lange levensduur.

Kan voorzien worden van iedere gewenste kleur. Reservoir aan de binnenzijde bekleed met robuuste vijverfolie. Is makkelijk en snel in elkaar te zetten dankzij doordachte. Met de regenton pomp van Voertonnen.


De pomp is gemaakt van hoogwaardig en extra sterk kunststof, alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt, de regenton pomp weegt dan ook kilo en heeft een krachtige maar toch geluidsarme werking. De RHEINZINK regentonvuller met afsluitbare Gardena aansluiting is geschikt voor het direct vullen van een regenton. De regentonvuller vangt minimaal van het regenwater dat door de buis loopt op.


Als de regenton vol is, zal deze niet overlopen, maar loopt het regenwater door de regenpijp weg. Regen, daar hebben we voldoende van in de lage landen. Dus waarom zou je er geen gebruik van maken door het regenwater op te vangen in een regenton om zodoende een natuurlijke waterreserve te verkrijgen? Als je dat in deze zeer stijlvol vormgegeven 4liter regenton van Gardena doet, heb je er ook nog eens een sierraad voor in je tuin bij. GARDENA biedt krachtige pompen voor zowel besproeiing, ontwateren en huishoudelijke watervoorziening.


Ontdek het complete assortiment, voor elke toepassing de beste pomp. Regenton filtersDe regenton filter set bestaat uit stuks. U kunt een regenton filter bevestigen aan bijvoorbeeld de deksel van een regenton.


Door de regenton filter vast te zetten met een heel klein stukje dubbelzijdig plakban tape of een druppeltje lijm voorkomt u dat de regenton filter uit de regenton waait. De kunststof regenton kraan is niet alleen universeel, maar ook nog eens voorzien van een Gardena aansluiting. Waterpompen voor beregening- systemen en div.

Gardena waterton 520L met deksel - watervat - regenton. De juiste accessoires zorgen ervoor dat u optimaal plezier beleeft van uw regenton of waterpartij. Tap regenwater af met een kraan of pomp met een nostalgische pomp.


Plaats uw regenton op een voetstuk met een verhoger of maak een geschakelde waterpartij met overlopen. Dankzij deze handige regentonkraan is het niet meer nodig om het water met een gieter via de bovenkant uit de regenton te halen, maar kunt u eenvoudig het water uit de regenton tappen. En om het u nog gemakkelijker te maken is de aftapkraan ook nog eens voorzien van een Gardena aansluiting voor de aansluiting van een tuinslang. De pomp schakelt automatisch aan en uit wanneer dit nodig is. Door het geïntergreerde filter en de extra voet voorkom je onwelkom vuil in de pomp.


Hierdoor bespaart de pomp water en energie. In de GAMMA webshop vind je specifieke pompen, haspels, sproeiers, regenton en zelfs een combiset om alle tuinonderhoud te vereenvoudigen. Handig zijn ook je online bestellingen, omdat pompen en regentonnen zwaar zijn en veel volume innemen.


De leverdienst bezorgt je alles aan huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts