donderdag 28 februari 2019

Gardena comfortcut 30

Gardena comfortcut 30

Kies uit producten vanaf € 795. Bespaar tot wel via kiesproduct. U kunt met deze schaar takken met een diameter tot mm snoeien. Krachtige, onderhoudsarme Lithium-Ion accu. Product was successfully added to your shopping cart.


Gardena comfortcut 30

Comfortabel snoeien zonder storende kabel. De oplaadduur van de accu is in uur en 1 in circa uur. De accu heggenschaar is zeer licht en gemakkelijk in gebruik en werkt prettig dankzij de snijlengte van cm. Dit type accu kent heeft geen geheugeneffect en is altijd klaar om gebruikt te worden.


Tussendoor opladen is geen enkel probleem! Lichter en handiger dan een heggenschaar - maar zeer krachtig. De 4W motor is bijzonder krachtig, wat betekent dat de trimmer een sterk en langdurig snijvermogen heeft. Specialistisch advies nodig?


Door klanten beoordeeld met een 1. Uit onze collectie gereedschap. Doordat hij is voorzien van een accu, kun je jonge heggen en struiken snoerloos en comfortabel snoeien. Deze heggenschaar is voorzien van een oplaadbare Lithium-Ion accu, die een looptijd van ongeveer minuten heeft. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


De 5W motor is bijzonder krachtig, wat betekent dat de trimmer een sterk en langdurig snijvermogen heeft. De heggenschaar is zeer licht en daarom gemakkelijk in gebruik. Hiermee kiest u voor lichtgewicht elektrisch tuingereedschap met een ergonomisch ontwerp. Dankzij de veiligheidsschakelaar en de afdekkap ben je er zeker van dat je veilig kan werken. Dan is het eenvoudig in te stellen met de telescopische steel.


Gardena comfortcut 30

Gratis retourneren Gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Zoek je een trimmer waarmee je comfortabel langere graskanten trimt of snijdt? De kop is graden kantelbaar, waardoor je niet alleen je gazonranden trimt maar ze ook nog eens strak afsnijdt.


Je veiligheid is gegarandeerd door de veiligheidsschakelaar en de stevige afdekkap. Al Meer Dan Jaar Is Gardena Het Toonaangevende Merk Voor Dagelijks Gebruik In Uw Tuin! Bekijk ons uitgebreide assortiment. Geen gedoe meer met verlengkabels en stopcontacten, maar draadloze vrijheid dankzij de 1volt Ah Li-Ion accu van deze heggenschaar van Gardena. Door de perfecte gewichtsverdeling is de heggenschaar volledig in balans.


Gardena comfortcut 30

Daardoor is hij erg makkelijk in gebruik, zelfs voor hogere heggen. Door de ErgoLine-handgreep is de elektrische heggenschaar ook makkelijk verticaal te gebruiken. Bij het snoeien van een heg wil je zo comfortabel mogelijk te werk gaan. Deze accu heggenschaar werkt op een volt Ah Li-Ion accu, waardoor je geen gedoe met verlengsnoeren hebt.


Veiligheidsschakelaar beschermt tegen onbedoeld inschakelen. Bestel online Gardena producten van de beste kwaliteit Vóór 16:00u bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts