vrijdag 22 februari 2019

Zwembad de heerenduinen openingstijden

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Gewijzigde openingstijden kerstvakantie. Bij aankoop van een meerbaden-, les-, of cursuskaart schaft u een polsbandje met een chip met uw gegevens aan. Met dit polsbandje heeft u tevens de beschikking over een kledingkluis.


De meest volledige site met ruim 66. Doel bewust klanten de volle prijs laten. Zwembad De Heerenduinen Ijmuiden.

De Zwem4daagse begint op maandag juli en duurt tot en met juli. Er kan gestart worden tussen 17:en 20:uur. Wat is er nou heerlijker dan een dagje ontspannen in het zwembad ? Hier spettert jong en oud erop los, zowel binnen als buiten.


Recreatief zwemmen, banen zwemmen, discozwemmen, babyzwemmen: voor elke doelgroep is er iets te doen. DJ eigentijdse muziek voor de jeugd. Dit jaar wordt voor de 30e keer de Zwem4daagse in zwembad De Heerenduinen georganiseer landelijk is het voor de 40e keer.


Uiteraard horen bij een echte disco ook de nodige licht effecten, hierin wordt o. Glij zo snel mogelijk naar beneden, nog even lachen voor je uit de glijbaan komt en bekijk je eigen actiefoto op het scherm in de zaal! Op het scherm bij de glijbaan kan je zien hoe snel je naar beneden bent gegleden en je foto wordt getoond. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met glijbaan en waterspeeltafel. In het recreatiebad kunt u heerlijk relaxen in de Hot-whirlpool van 35° C. Zomers openen we de deuren naar buiten en kunt u gebruik maken van de buitenbaden met ruime ligweide met o. Ze hebben kennis gemaakt met diverse beroepen in het zwembad.


Zo gingen ze zelf ook aan de slag als receptionist, in de horeca en hebben een activiteit bedacht waarvan ze een poster gingen ontwerpen. Creëer buiten ook een thuisgevoel! De gemeente Velsen heeft haar ca.


Zo beschikt het ook over een breed aanbod van goede en aantrekkelijke sportvoorzieningen.

Ben je binnenkort jarig en wil je een spetterend feestje geven en lekker eten in het Sportcafé, dan is zwembad De Heerenduinen dé plek om dit te doen. Met je vrienden en vriendinnen vier je jouw feestje in het recreatieba waar je o. Vakanties en feestdagen In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Kantine LTC de Heerenduinen.


Je bent van harte uitgenodigd om te komen! Woensdagmiddag december 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts