dinsdag 19 februari 2019

Buiten beton

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Kortom, alles wat u nodig heeft om een droomtuin te realiseren! Of het nu gaat om gebakken bestrating, natuursteentegels of betonnen klinkers, men kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Dagelijks levert het bedrijf materialen aan zowel zakelijke klanten als particulieren.


Heb je onvoldoende opbouwhoogte voor een gegoten betonvloer buiten , maar wil je wel de look van beton ? Dan kan je ook kiezen voor betontegels. Specifieke betonverf speciaal voor betonnen vloeren, net als andere buitenverven die je goed kunt gebruiken op beton en een aantal andere ondergronden. Goed kras- en slijtvast, om daar op een duurzame manier gebruik van te maken.


Beschikbaar in alle kleuren, bij alle merken uit ons uitgebreide assortiment. Betonverf voor buiten kopen? Een betonvloer kan ook perfect buiten geplaatst worden zonder dat dit een impact zal hebben op gladheid of onderhoud.


Bij bovenstaande woning werd gekozen voor een gespikkelde betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten. Om slipgevaar te voorkomen bij regenweer werd de beton aan de buitenzijde wel voorzien van een ruwere afwerking. Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten.


Wilt u ook meer van uw tuin of terras genieten door middel van licht? In-Lite biedt u toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op laagspanning, volt. Ons systeem is absoluut veilig en geschikt om desgewenst zelf te installeren.


Buiten beton

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare. Dan kun je deze verf gelijk online kopen. Of zoek je verf voor in de garage?


Met speciale componenten betonverf voor garagevloeren, zorg je niet alleen dat je garagevloer er weer fantastisch uitziet. Je beschermt met deze vloercoating ook nog eens je beton tegen bijvoorbeeld olie, benzine en zout van de auto. Een betonvloer buiten is een uitstekende oplossing op zakelijk gebiedvoor zowel parkeerplaatsen, autorijbanen als looppaden.


Er is van alles mogelijk met beton. Voor het zwaardere verkeer, zoals vrachtwagens, wordt buiten vaak gebezemd beton toegepast. In deze afwerking wordt de betonvloer niet volledig glad gemaakt met gevlinderd beton. Als het niet om een ondergrond van beton gaat, denk je misschien niet meteen aan betonverf, maar betonverf is oersterke verf en daardoor juist hele goede verf voor buiten.


In veel gevallen zelfs de beste verf voor buiten ! En je kunt naast beton ook heel veel andere ondergronden verven met betonverf. Buiten beton waterdicht maken door impregneren, makkelijk, snel, onderhoudsvrij en. Bijkomend voordeel van betonnen bloembakken is, dat ze tegen een stootje kunnen! Daarnaast zijn betonnen bloembakken vriesvast, waardoor u ze (ook als de temperatuur onder het vriespunt komt) gewoon buiten kunt laten staan, de bakken zullen niet beschadigen of scheuren. Houd andersom rekening met de verschillen tussen 1-component en 2-componenten producten voor beton.


Buiten beton

Met een 2-componentenverf voor binnen zorg je voor een optimale mechanische belastbaarhei net als een paar andere voordelen. Het meest duurzame resultaat, maar helaas geen verf waar je buiten gebruik van kunt maken. Klinkers, tegels en hout zijn lange tijd de meest gebruikte materialen geweest om een terras mee af te werken. De laatste jaren wordt er echter steeds vaker gekozen voor gepolierd beton. Geen onterechte keuze want beton biedt heel wat voordelen die de traditionele terrasafwerkingen niet altijd hebben.


Dan is betonverf buiten de perfecte oplossing. Wanneer je buitenruimtes betrekt bij de rest van je interieur krijgt je gehele woning een mooie, moderne en serene uitstraling. De betonverf kleuren zijn in vrijwel iedere variant verkrijgbaar en ook nog eens slijtvast, en dat maakt het de ideale verf voor zowel binnen als buiten.


Buitenles niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling. Dat buiten zijn goed is voor kinderen is algemeen bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts