donderdag 21 februari 2019

Hoes voor parasol

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Bescherm uw parasol met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar.


Alle parasolhoezen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinmeubelhoezen. Eenvoudige hoezen zoals de Le Soleil parasol hoes met rits zijn enkel bedoeld voor binnen gebruik.


Andere hoezen zoals de parasolhoezen van Madison (bijvoorbeeld deze hoes ) zijn geschikt om bij goed weer buiten te gebruiken. De laatste categorie zijn hoezen die het gehele jaar buiten kunnen blijven. Met een beschermhoes zorg je ervoor dat je parasol beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast blijft de parasol mooi en kun je er langer van genieten. Let wel op, want er zijn parasolhoezen die geschikt zijn voor stokparasols en voor zweefparasols.


De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen. De donkergrijze hoes is gemaakt van UV-bestendig polyethyleen en beschermt uw parasol tegen diverse weersomstandigheden en stof. De hoes is uitgerust met ringetjes en koorden aan de onderkant. Een parasolhoes is een haast onmisbare accessoire.


Om je parasol te beschermen tegen verschillende weerselementen kan je gebruik maken van een parasolhoes. Want hoe meer zon op je parasol , hoe groter de kans dat de kleuren vervagen. Je parasol beschermt je niet alleen tegen de zon maar ook tegen de regen.


Maar net als voor de zon geldt: stel je parasol er niet teveel aan bloot. Op dagen dat je niet buiten zit bescherm je je parasol dus met een waterdichte hoes. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Een hoes voor uw parasol is zo gevonden. Vaak is een parasol onmisbaar in de tuin, vooral als de zon fijn tevoorschijn komt. U kunt natuurlijk in de zon gaan zitten, maar dit wordt al gauw te warm en daarnaast is het ook niet altijd goed voor uw huid.


Hoes voor parasol

De kwaliteit van hoes vindt u terug onderaan op de productpagina. Hier staat met een cijfer aangegeven hoe goed deze hoes beoordeeld is door ons en onze klanten. Hanteerbaarhei vooral bij hoge parasols en dagelijks gebruik is het fijn als de beschermhoes voor uw parasol een integreerbare opzetstok in de zoom geplaatst kan worden. Specialistisch advies nodig? Hiermee is jouw parasol beschermd tegen weer, win UV-licht, stof en vuil!


Grootste assortiment parasolhoezen van Nederland. Berg het doek van je freepole parasol op in een parasolhoes. Zo zorg je ervoor dat je parasol schoon en droog blijft. Ook als je de parasol voor langere tijd niet gebruikt, is het verstandig om hem op te bergen in een hoes en daarna zet je de parasol bijvoorbeeld in de schuur. Zo heb je veel langer plezier van je freepole parasol.


Hoes voor parasol

Het kost nogal wat ruimte om een parasol op te bergen en niet iedereen heeft daar plek voor. Dan kunt u gebruik maken van een beschermhoes voor uw parasol. Zo kan de parasol gewoon buiten blijven staan, zonder dat deze vies of nat wordt door bijvoorbeeld regen of sneeuw.


In deze categorie vindt u alle parasolhoezen die geschikt zijn voor zweefparasols. Let op: De meeste hoezen zijn speciaal ontwikkeld voor één bepaald type parasol ! Met het rijgkoord en de stoppers, die. Deze zweefparasol beschermhoes van Central Park is een waterafstotende, duurzame hoes die de levensduur van je parasol verlengt. Tevens zit er een opbergtas bij. Een beschermhoes voor je parasol van tuinmeubelen.


Hoes voor parasol

De parasols die we op tuinmeubelen. Parasol beschermhoes kopen! Bent u op zoek naar een parasolhoes voor uw staande parasol of zoekt u een zweefparasolhoes?


Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u ze allebei! Met een parasolhoes geniet u nog langer van uw parasol. Op alle momenten dat u uw parasol niet gebruikt, raden wij aan deze in te klappen en te beschermen met een hoes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts