vrijdag 8 februari 2019

Bobbi boekjes

Kies uit producten vanaf € 300. Dé online Brievenbus winkel van Nederland. Betaal geen verzendkosten. Accept cookies to view the content. Dat kan, want Kluitman komt met.

Ze is geboren op Texel waar ze nog steeds woont. Ze is werkzaam als illustratrice, kinderboekenschrijfster en ontwerpster. Heeft illustraties gemaakt voor ruim 1(kinder)boeken en is bekend door haar wens- en geboortekaarten. De boekjes zijn in Amsterdam verkrijgbaar bij: Ming Ya Books, Geldersekade 105.


Jojo woont in China en is vier jaar. Ze heeft ook de kleurplaten prachtig ingekleur die voorzien zijn van Chinese karakters. Een compleet pakket vol speelplezier.


Dit pakket blijft zich ontwikkelen in samenwerking met de gebruikers want we zijn nooit uitgespeeld.

Het Noorderhuis is het multifunctionele hart van Noordeloos. Voor de BSO maken we gebruik van het talentlokaal en het speellokaal van de school. Bekijk het bord bobbi boekjes van ellesenjohn op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Baby illustratie, Baby tekening en Kinderboeken.


Bij Kruidvat vind je een wisselend en verrassend assortiment media, variërend van leesboeken en luisterboeken tot tijdschriften en dvd’s. Hé, wat doen die olifanten? Maar dat is nog niet zo makkelijk als er een baby in huis ligt te slapen. Bobbi roept: Ze gaan in bad.


Geweldige boekjes om de woordenschat van jonge peuters uit te breiden. Deze boekjes lenen zich uitstekend voor het “zelf” lezen van peuters, door de stevige kartonnen. Een uitdeelboekje is een leuk alternatief voor de kindertraktatie. In de uitdeelboekjes staan prachtige afbeeldingen waarmee je de allerkleinsten op een originele manier kunt verrassen. Op dit moment zijn er leverbare titels.


Wij hebben ontzettend veel aan deze boekjes gehad. Onze dochter kan uit heel wat bobbi-boekjes zelf de zinnen aanvullen en weet precies wat er komt. Zoals ik al eerder schreef zijn de boekjes eigentijds en heel herkenbaar voor de kleintjes.


Kinderen van tot jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Het voorleesuurtje is gratis. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Dit doosje bevat vrolijke boekjes over het lieve. Onder uitgever Vic van de Reijt hielden ze al van een knipoogje. Opvolger Elik Lettinga zet dat voort met een wending naar meer vrouwen in het fonds.


Alle stickers zijn geplakt en Coco is zo goed als zindelijk overdag! Een feest van herkenning voor peuters, kleuters en ouders! Papa trekt ze door de duinen.


Onze kinderen en vele anderen met hen zijn dol op deze boekjes. Na verschillende vragen heb ik de patronen uitgeschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts