vrijdag 3 juni 2016

Spray tegen bedwantsen

Find bedwantsen bestrijden vandaag! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ze kunnen niet meer naar hun schuilplaats, drogen uit en gaan dood. Pas wel op dat je de silicagel niet inademt. Kunnen bedwantsen tegen hitte of kou?


Bedwantsen hebben een hekel aan extreme hitte, maar ook aan vrieskou. Daar zijn we nog niet zo zeker van. Is een spray tegen bedwantsen dan echt volkomen nutteloos? Na deze blog ben jij op de hoogte van alle fabels en feiten.


Een bedwantsenspray is een spuitbus met een bestrijdingsmiddel tegen bedwantsen. Hoe werkt bedwantsenspray? Je dient alle kieren, naden en andere plaatsen te vinden waar de bedwantsen zitten. Wat wel een groeiend probleem is, is de resistentie tegen bestrijdingsmiddelen.


Je weet dat je te maken hebt met een bedwants en niet met een ander insect, als je kleine jeukende beetwondjes op je huid hebt. De bedwants is overigens niet gevaarlijk en brengt geen ziektes over. Deze richten zich op natriumkanalen in de cellen van de beestjes, net als DDT. Het gevolg is dat bedwantsen die resistent zijn tegen pyrethroïden dat ook zijn tegen DDT. Mythe 10: Met een spray hou je de beestjes op afstand Omdat ze resistent zijn tegen bestrijdingsmiddelen, is de aanschaf van een spray weggegooid geld.


Bedwants spray is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar de bedwantsen zich schuilhouden. Alle voorwerpen (uitgezonderd kinderspeelgoed) behandelen met spray tegen ongedierte welke ook geschikt is tegen bedwants. Gebruik lijmvellen om te controleren op de aanwezigheid van bedwantsen of bedbugs.


Mogelijk is het zinvol om na een bepaalde periode de behandeling te herhalen. Behandel kieren en naden extra goed. Een effectieve optie is daarom om hete stoom (graden of meer) op je matras, lakens, kleding, gordijnen en andere delen van je slaapkamer te gebruiken. Je kunt niet van een bedwantsenplaag in je huis afkomen door alleen maar de thermostaat hoger of lager te zetten.


Vind bedwantsen bestrijden als je nu zoekt. Met deze producten, zoals de bedwanten spray , kunt u ervoor zorgen dat deze beestjes gevangen worden of dood zullen gaan. Na het aanbrengen van deze particuliere spray blijven de werkzame stoffen maximaal weken werkzaam.


Als de nimfen of volwassen bedwantsen met deze spray in aanraking komen zullen deze dood gaan. Met de bedwants detector kunt u kijken of u daadwerkelijk last van bedwantsen heeft. HGX spray tegen kruipend ongedierte kunt u overal spuiten waar u last heeft van zilvervisjes en papiervisjes. Ook in vervoermiddelen komen ze voor en dan met name in de bekleding. Kom je in een hotel, dan is het verstandig om eerst even je kamer te controleren op bedwantsen.


Dit kun je doen tegen bedwantsen : Bekijk de lakens en dekens van het bed. Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. De toename is te wijten aan toenemende resistentie van het insect tegen de gebruikte bestrijdingsmiddelen.


Spray tegen bedwantsen

De verspreiding vindt plaats door toenemend internationaal reisverkeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts