dinsdag 4 juli 2017

Beschoeiing damwand

Wij zijn gericht op het plaatsen van beschoeiingen en damwanden in uw tuin of voor aannemers in de grond-, -weg-, en water bouw. Als u advies wilt hebben over de verschillende oplossingen, neem dan contact met ons op. Gemaakt van 1 PE en PP, milieuvriendelijk, uitstekende weerbestendige eigenschappen. Onze damwanden en beschoeiingsschotten zijn gemaakt van hardhout met een duurzaamheidsklasse van met een levensduur van ongeveer jaar.


De schotten kunnen wij voor u op maat produceren. Een alternatief is kunststof.

Dit gaat ongeveer jaar mee. Wij leveren tevens alle toebehoren zoals slotbouten, houtdraadbouten en draadstangen. Slootweg is de beschoeiing specialist van Nederland! Een damwand is een sterke vorm van oeverbescherming.


Het is een vorm van beschoeiing die veel toegepast wordt en in veel materialen te maken is. Er zijn meerdere typen beschoeiing. Wilt u een houten beschoeiing maken voor een tuinverhoging, slootwal of als damwand rondom uw vijver?


Beschoeiing wordt gebruikt om het hoogteverschil met de grond op te vangen.

Wij bieden diverse beschoeiingshout materialen zoals kant en klare beschoeiingsschotten, azobe hardhouten palen, beschoeiingsplanken en damwandprofielen. Het aanbrengen van verticale damwand planken vanaf mm dikte of stalen damwanden (bouwkuipen) vraagt inzet van groot materieel (trilblok op een hydrokraan) en veel werkruimte. In tuinen wordt dit veelal niet toegepast. Betonnen en stalen beschoeiingen worden in de vorm van damwanden aangelegd en kunnen ook in grotere lengte geleverd worden zodat diepere kanalen met beschoeiing kunnen worden uitgevoerd. Vaak is in dit geval dan ook sprake van een grondkerende constructie.


Heijboer Tuinhout is specialist in beschoeiing maken en damwand plaatsen. We komen graag bij u langs om te bekijken welke oplossing het beste in uw tuin past. Damwand , beschoeiingen en vlonders. Duurzame kunststof beschoeiingen en damwanden , van recycled kunststof en PEFC-hout.


Nu via de webshop te bestellen bij Bergschenhoek Civiele Techniek. De specialisten in: BESCHOEIINGEN , SCHUTTINGEN, VLONDERS en DAMWANDEN. In elke gewenste soort hout.


Ook toepassen van composiet kunststof behoort tot de mogelijkheden. U bedenkt het en wij maken het, mocht u vooraf advies wensen laat het weten. Onze prijsstelling is verrassend mild. Onze kwaliteit is keihard gegarandeerd.


Bent u op zoek naar betaalbaar beschoeiingshout, beschoeiingsschotten, damwand hout, deksloof of gordingen? Kies uit ons ruime assortiment kwaliteitsbeschoeiingen en overtuig uzelf!

Stappenplan damwand maken. Dit is een lastigere klus dan beschoeiing maken met horizontale planken. Wij adviseren u daarom om in dat geval het plaatsen uit te besteden.


Beschoeiingen worden vaak aangelegd bij de waterkant, een sloot in de achtertuin, glooiende terreinen en lager gelegen oevers. Hardhouten beschoeiing – damwand. Klik hier voor onze prijzen van beschoeiingen en damwanden.


Hout en water zijn van nature een goede en logische combinatie. Mits het goede hout wordt gekozen en de juiste constructie wordt toegepast, is een houten beschoeiing , houten damwand daarom zowel duurzaam, relatief voordelig en vooral ook gewoon mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts