dinsdag 4 juli 2017

Kunstgras onderhoud machines

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie kunstgrassen hier! Kunstgrassen tegen de laagste prijzen.


Onderhoud van kunstgras is behoud van kwaliteit en duurzaamheid. Door goed en consequent onderhoud te plegen, blijft de kwaliteit behouden. Onze machines onderscheiden zich van andere machines door het gemak, de gebruiksvriendelijkhei toepasbaarheid en de kwaliteit.

De machines zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en worden desgewenst aan uw. Dat kunstgras onderhoud nodig heeft, is u vast niet ontgaan. Kies voor professioneel onderhoud van uw kunstgras sportvelden voor een GKB. Zoals de Aerator, die ontwikkeld is in samenwerking met Desso Sports.


AT machines ontwikkelt en produceert in eigen fabriek een complete lijn onderhoudsmachines voor kunstgrasvelden. AT machines heeft een geheel eigen visie als het gaat om het ontwikkelen en produceren van machines. Want jullie willen natuurlijk zo weinig mogelijk onderhoud aan het kunstgras. Klopt natuurlijk, maar kunstgras is onderhoudsarm, niet onderhoudsvrij.


Er bestaan verschillende kunstgras onderhoud machines maar voor particulieren is de stofzuiger nog steeds de beste verkochte machine.

Machines voor het onderhoud van kunstgras. Eenvoudige bedienbare veegmachines om kunstgrasvelden snel schoon te vegen. Hier vindt u onderhoudsmachines voor het onderhouden van uw kunstgras. Dit geldt voor zowel tuinonderhoud als onderhoud voor sportvelden. Onder andere bladblazers, borstels en sleepmatten kunt u hier vinden.


Tevens vindt u hier onderhoudsmachines van Redexim. De onderhouds machines voor u kunstgrasvelden. Wij verkopen een complete lijn onderhoudsmachines om kunstgrasvelden en kunstbanen te onderhouden. Toch krijgt ook kunstgras te maken met mosvorming en onkruid. Prontec heeft hiervoor twee reinigingsmachines ontwikkel namelijk de Topkeeper Pro en de Topkeeper Max.


Voor het reinigen van kunstgras is de Topkeeper voorzien van kleine pinnen. Het onderhoud van kunstgras zelf doen of laten onderhouden? In onderstaande film laten wij u zien hoeveel een professionele borstelmachine kan betekenen voor uw kunstgrasgazon. Hier wordt het kunstgras bij het leggen opgeborsteld.


Uiteraad kan deze machine ook kunstgras een boost geven welke al een tijdje in de tuin ligt. Het is dus erg belangrijk dat u regelmatig onderhoud uitvoert aan uw kunstgras. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Meiburg Tuin- en Parkmachines levert een groot scala aan kunstgras onderhoud machines.


Redexim ontwikkelt en produceert machines voor het onderhoud van sportterreinen, golfbanen, parken en paardenrenbanen, bestaande uit zowel natuurgras als kunstgras.

Van Zuijlen BV is naast natuurgrasvelden ook zeer actief op het gebied van onderhoud aan kunstgrasvelden. Wij kunnen daarom een totaal onderhoudspakket aanbieden voor zowel natuurgras als kunstgras. U heeft dan het voordeel dat al het onderhoud aan uw velden in één contract wordt geregeld.


Onze Topkeeper kunstgrasreinigers maken vervuild kunstgras weer als nieuw. Hoe onderhoud je je kunstgras ? In tegenstelling tot het onderhoud van echt gras, is het onderhoud van kunstgras zeer beperkt. Bij het onderhouden van het kunstgras moet aandacht besteedt worden aan de volgende punten. De haartjes van het kunstgras komen hierdoor terug mooi rechtop staan, het vuil is losgeborstel wordt opgezogen en opgevangen in een zak.


Het voordeel van dit onderhoud is dat je de vezels terug mooi rechtop zet. Kleine bladeren kan je wegblazen of opzuigen met onze handige kunstgrasstofzuiger. Zo voorkomt u de groei van onkruid tussen het kunstgras.


Laat allerhande afval niet slingeren en verwijder het regelmatig. Het gebruik van een hogedrukreiniger op het kunstgras kan geen kwaad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts