woensdag 5 juli 2017

Teakhouten roomdivider

Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Bestel roomdividers online. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!

De teak roomdividers hebben geen voor of achterkant en kunnen dus midden in de ruime geplaatst worden. De ruime keuze in deze kamer afscheiders geven de mogelijkheid elk model te gebruiken voor verschillende doelen. ROOMDIVIDER Leuke teakhouten roomdivider , ideaal te gebruiken als boekenkast, te leveren in de kleuren: koloniaal, thee en blank teakhout. Deze originele teakhouten roomdivider kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Als afscheiding tussen bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer maar kan natuurlijk ook gewoon tegen de wand worden geplaatst als boekenkast.


Kan ook in de koloniale kleur worden geleverd. Shop je teakhouten meubels nu ook online bij Teakhuis. Onze volledige collectie tafels, kasten, badkamermeubels en stoelen vind je nu ook in onze webshop.

Teakhouten roomdividers ene lust voor het oog. Een originele scheiding maken in de kamer of leuk als boekenkast! Wij hebben diverse roomdividers op voorraad in onbehandeld teak en koloniaal teak. Door het harde hout kan er vrijwel elk teakhouten meubel van gemaakt worden.


Teakmeubels mooi voor elke interieur. Hij is nieuw en 217cm hoog 131cm breed en 39cm diep. Speels vormgegeven kast die je op verschillende manieren neer kunt zetten. Massief teakhouten buffetkast met staal.


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Nu super geprijsd nog stuks! Industriële teakhouten roomdivider d-Bodhi Mondrian. Of gebruik de industriële roomdivider als boekenkast en berg spelletjes op achter de deuren.


Koop of Verkoop teakhouten roomdivider op Marktplaats. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Verkeerd in prima staat, geen beschadigingen. Grutterskast van gerecycled teakhout.

Mooi en stoer meubel zowel tegen de wand als wandmeubel of vrijstaand als divider in. Het teakhout is onbehandeld. Roomdivider van teakhout in de vorm van een druppel.


De plantenbak is volledig handgemaakt en het teakhout staat in mooi contrast tot het kwalitatief hoogwaardige frame van geborsteld roestvaststaal. De grootste teak houten meubelen collectie uit de regio! Veel op voorraa snelle levertijden! U vindt de winkel in het Woonhart van Zoetermeer! De vakkenkast die tevens dienst kan doen als roomdivider of boekenkast houd uw woonruimte heerlijk transparant.


Het degelijke metalen frame, gecombineerd met de teakhouten bladen maken deze vakkenkast super robuust. De teakhouten schappen hebben een warme iets rode kleur, het zwart metalen frame maakt het lekker stoer – industrieel. Kamerscherm of roomdivider gemaakt van een teakhouten boomwortel.


Zeer fraai en exclusief exemplaar. De d-Bodhi Mondrian serie is niet alleen bijzonder vanwege het kunstzinnige design: het gebruik van gerecycled teakhout van oude Javaanse huizen geeft elk meubel een uniek karakter. Je proeft het tropische verleden terug!


Geef je woonkamer een industriële look met een teakhouten salontafel en tv-meubel voor bij je roomdivider.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts