dinsdag 3 april 2018

Vetspuit praxis

Deze GAMMA- vetspuit is geschikt voor professioneel gebruik. Daarnaast is de spuit met vet voorzien van een hevel en flexibele slang waardoor de vetspuit handig en comfortabel in gebruik is. In de spuit past een koker met vet.


PRESSOL Set toebehoren voor vetspuit. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De Skandia vetspuit wordt gebruikt om diverse objecten te smeren, denk hierbij aan wiellagers, fusépennen, kruiskoppelingen etc. Dit is een simpele, no-nonsense uitvoering van de vetspuit. Dan bent u bij Gereedschapcentrum.


Het vet, in totaal 400g, is zuurvrij en waterbestendig. Dit maakt het vet voor in de vetspuit ideaal voor het smeren van onder andere machinedelen aan auto’s, fietsen en gereedschappen. Deze koker met vet is eenvoudig te bevestigen in de GAMMA- vetspuit van 400g.


Zo heeft u altijd een reservekoker met vet en gebruikt u uw vetspuit keer op keer. Wij zijn een officieel verkooppunt voor producten van de merken Lincoln en Meclube. Vetspuit : Online vetspuiten kopen. Mooie antieke olie- of vetspuit gemaakt van geel koper lang 31cm dik 3cm gewicht 2gram zie ook onze andere advertenties ! Op deze pagina vind je ons aanbod van vetspuiten.


Bestel dus snel en eenvoudig uw vetspuiten online bij Oliehandel. Praxis : alles voor iedere klus. Mechanische vetspuit online kopen in de webshop Datona.


Ambi Smeersystemen beschikt over een breed assortiment vetspuiten en vetpompen. Geschikt voor vetpatronen en los vet. Hierdoor kunnen wij diverse vetspuiten leveren met de kwaliteit die u van een A-merk mag verwachten. Complete vetspuit inclusief slang art.


Voorzien van kunststof handgreep en gebruiksaanwijzing. Een niet zware vetspuit Hallo, De meeste van jullie kennen het misschien wel, de vetspuit. Een vetspuit is een soort drukpomp om smeervet door smeernippels te persen. Bij Leijenaar hebben we diverse vetspuiten en accessoires in ons assortiment.


De vetspuit wordt dan ook wel eens een smeerpistool genoemd. U kunt hierbij denken aan een handbediende vetspuit zoals de schaarvetspuit en eenhandsvetspuit, maar ook pneumatische vetspuiten. Of je nu een hogedrukreiniger zoekt die je slechts een paar keer per jaar gebruikt of een hogedrukspuit voor professionele doeleinden. Ik heb daarvan nooit problemen ondervonden. Best Practice: met het LubeShuttle vetspuit -systeem is besmetting door andere vetsoorten of omgevingsvuil verleden tijd.


De eenhand vetspuit is een afgeleide van de schaarvetspuit. Waar de schaarvetspuit alleen met handen bediend kan worden is de eenhand vetspuit zoals de naam al zegt met een hand te bedienen. Zeker op plaatsen waar men bijvoorbeeld op hoogte werkt is dit veiliger omdat er altijd een hand vrij is om zich vast te houden.


Deze set is inclusief: vetspuit , flexibele slang, vaste pijp 1mm. Deze eenhandige bedienbare vetspuit is geschikt voor vetpatronen en los vet. Met de vetpatronen, vetspuiten en losse onderdelen van BTN de Haas zorgt u voor de juiste smering van uw voertuigen en machines.


Deze Q-lube-shuttle vetspuit van Kroon Oil is een schaarmodel en is voorzien van een hendel. Door het speciale LubeShuttle cartridge systeem is de vetspuit geschikt voor de schroef-vetpatronen. Het Molykote Lube Shuttle systeem (schaarmodel) is een speciale vetspuit voor Molykote vetpatronen.


Dankzij het schroefsysteem verwisselt u patronen snel, efficiënt en zonder vieze handen. Dat is hoe het is Lieke - Content en Marketing Manager. Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product?


Vind hier het antwoord op je vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts