maandag 9 juli 2018

Steigerhout groningen loods

Kwaliteit uit eigen Fabriek. Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Voor pubers en volwassenen. Breed aanbod voor elk wat wils.

Afhalen of laten bezorgen. PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Vandaag bestel morgen in huis. UV-bestendig, 1 waterdicht en brandvertragend. Bespaar tot wel via kiesproduct.


In onze eigen werkplaats maken we steigerhouten en eikenhouten meubelen voor de inrichting van bedrijven. Groningen , opgericht door Konstantijn Tempel.

Omdat we zelf ondernemers zijn, begrijpen we de vraag van onze klanten als geen ander. Wilt u toch liever kwaliteitsmeubelen met andere materialen dan steigerhout ? Neem dan eens een kijkje bij Woodmex, voor meubelen van verschillende houtsoorten en diverse metalen waarbij de beleving van de materialen (en ook het meubel) voorop worden gesteld. Loods Roden Vijf dagen in de week ben ik aanwezig bij de loods op de Kanaalstraat in Roden.


Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bent u van harte welkom om meubelen op voorraad te bezichtigen. Wilt u zelf meubelen maken van steigerhout , dan bent u bij ons op het goede adres! Ons steigerhout is als basismateriaal voor natuurlijke en robuuste uitstraling voor meubelen uitermate geschikt. Hierdoor kunnen er hier en daar nog wat scheuren ontstaan, wat niet misstaat bij een robuust en stoer uiterlijk. Bedrijfspanden zijn van zichzelf vaak niet gezellig, maar met een steigerhouten interieur voelen uw gasten én werknemers zich meteen thuis.


Allereerst is het belangrijk om erbij stil te staan dat steigerhout een natuurproduct is. Omdat steigerhout een natuurproduct is, zal het onder invloed van de luchtvochtigheid altijd iets werken (uitzetten of krimpen). Je wilt het buiten graag net zo comfortabel hebben als binnen. Daarnaast is niets mooier als jouw woonkamer wordt verlengd met de tuin. Steigerhouten tuinmeubelen.


De steigerhouten meubelen die je bij ons afneemt kunnen we in ons magazijn of werkplaats stallen in Groot Ammers. Natuurlijk zijn alle meubelen in verschillende maatvoeringen en afwerking leverbaar.

Loods Roden ontwerpt graag uw meubel naar wens, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen ontwerp aanleveren. Op een zolder in Poortugaal is een mini-appartement gemaakt voor twee jonge ouders. Shop de look van deze bijzondere make-over online óf kom naar een Loods bij jou in de buurt! Bestel online bij PontMeyer. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Mooie producten maken jullie van het steigerhout zeg. Een loungeset wordt wel vaker gemaakt, maar bijvoorbeeld de bedstee, erg mooi! De producten zijn niet alleen mooi, tevens zijn de producten van hoge kwaliteit en laag geprijsd ten opzichte van andere steigerhoutaanbieders.


De tafel die we besteld hadden, kwam binnen de 14. Laat het snel thuis bezorgen of kom het afhalen in onze vestiging in Hoogeveen. Met steigerhouten meubelen is het voor Rustikal Meubelen allemaal begonnen.


Naast de productie van steigerhouten meubelen produceren wij al geruime tijd onze unieke damwandhouten meubelen en meubelen van het stoere en frisse Douglashout. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van professionele apparaten. Het is belangrijk dat het schuren goed gebeur om splinters te voorkomen.


Zo worden de kindermeubelen, zoals de steigerhouten bedden, extra geschuurd en nagelopen zodat de kinderen geen risico lopen. In onze werkplaats wordt er gewerkt met professionele apparaten en materialen. Hier slaag je zeker als je op zoek bent naar een steigerhouten tafel, kast of steigerhouten bed. Wij helpen je er graag mee.


Tuintafel steigerhout blokpoot zand 250x100cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Deze steigerhouten tafel heeft een strak en tijdloos ontwerp. Het hout is 1 verantwoord verkregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts