maandag 16 juli 2018

Tuinhuis met luifel

Tuinhuis met luifel

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Wilt u een nieuwe tuinhuis met overkapping? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Tijdelijk met Procent Korting. Een blokhut met overkapping geeft uw tuin niet alleen een warme uitstraling, maar biedt u ook een plek waar u heerlijk kunt ontspannen.


De levertijd van blokhutten en tuinhuizen kan variëren. Om de levering goed af te stemmen, raden wij u aan om altijd even contact op te nemen met onze klantenservice. Tuinhuis met plat dak en overkapping. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft.


Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Dan is een tuinhuis met luifel ideaal voor u. Het oppervlakte voor een terras wordt groter maar u levert niet alle ruimte in met een compleet tuinhuis. Zo kunt u ervoor kiezen om de volledige breedte van uw tuin te benutten maar hiervoor de helft te reserveren voor het tuinhuis en de andere helft voor een luifel. Een tuinhuis met overkapping combineert het praktische met het aangename. Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten.


Kom gerust eens kijken, het huisje is heel er mooi afgewerkt, en gemaakt van zeer degelijke materialen. Een luifel is gemakkelijk te plaatsen als extensie van uw blokhut of tuinhuis. Een complete blokhut aanbouw kan ook nog gecombineerd worden met een luifel voor zowel beschutte berging als houtopslag.


Neem contact met ons op voor vragen over uw beoogde blokhut of tuinhuis. Als bonus krijgt u met een tuinhuis met luifel een mooi terras erbij! Wat valt onder een tuinhuis met luifel ? Aan de voorzijde is een ruime overkapping waar een zitje onder kan worden gezet. Onder de categorie “ tuinhuis met luifel ” vindt u een assortiment tuinhuizen met een luifel van minimaal 90cm. Zo heeft u het gemak van een gesloten berging en geniet u van het buitenleven onder uw overkapping.


Steeds meer mensen kiezen voor de combinatie van een houten tuinhuis met overkapping achter in hun tuin. Kies uit diverse afmetingen tuinhuizen met luifel in blank vuren hout, geimpregneerd hout of Lariks. Waarom een tuinhuis met luifel ? Op een hete zomerdag beschikt u over een schaduwrijke plek en tijdens een zomers regenbuitje kunt u gewoon buiten blijven zitten onder de luifel. Ideaal, want op deze manier geniet u extra lang van het buitenleven.


Ontdek het gemak van een gesloten berging en geniet van het buitenleven onder uw overkapping. Groot aanbod tuinartikelen online! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Tuinhuis met luifel

Nunc eu vulputate dui, at vestibulum nisi. Nam tincidunt interdum ligula at molestie. Al onze tuinschuren met luifel zijn voorzien van een schitterend zadeldak, waardoor een klassieke uitstraling ontstaat.


Bergruimte en lounge-gedeelte combineren? Onder de luifel blijft er nog genoeg ruimte over voor een gezellig zitgedeelte. Met voldoende ruimte voor een loungeset heeft u het ideale plekje om van de buitenlucht te genieten.


De bijbehorende berging geeft meer opbergruimte, zodat uw tuinmateriaal veilig en uit het zicht opgeborgen is. Een blokhut met luifel is de ideale combinatie van bergruimte en een overkapping die u naar eigen wens kunt gebruiken. U kunt hier heerlijk ontspannen tijdens de zomeravonden en uw blokhut gebruiken om tijdens de koude winterdagen te genieten.


De zichtwanden van het tuinhuis zijn gemaakt van knoestvrije Western Red Ceder korte tand en groefdelen. De achterwand (niet zichtzijde) is uitgevoerd met korte delen van Western Red Ceder bevelsiding. De deur is etra bree namelijk 100cm. Bekijk hiernaast ons uitgebreide assortiment of informeer naar de mogelijkheden van uw favoriete tuinhuis met luifel of veranda. Dankzij ons brede aanbo waarbij verschillende maten, modellen en houtsoorten mogelijk zijn.


Tuinhuis met luifel

Op deze pagina kunt u diverse modellen bekijken, vergelijken en eventueel direct online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts