donderdag 5 juli 2018

Elektrische rattenval

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Groot assortiment rattenvallen en klemmen om effectief ratten te vangen. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Bestrijd Eenvoudig zelf Ratten.


Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.

Elektrische rattenval Pest-stop. Deze unieke en efficiënte rattenval doodt de ratten door middel van een elektrische schok. Vangt tot ratten met 4. Zodra een rat in de val loopt, krijgt hij een dodelijke stroomstoot. Er komt direct een tweede schok achteraan, zodat de val gegarandeerd succes heeft en ratten vangen een koud kunstje wordt.


Ook de Victor M2is een rattenval die elektrische schokken gebruikt om ratten of muizen te doden. Dit apparaat werkt op AAA batterijen die je zelf nog moet kopen want ze worden niet geleverd met het product. Je kunt tot knaagdieren verdelgen per set batterijen.

Klinkt een dergelijk model als de beste rattenval voor jou? In deze rattenval kun je zelfs tot ratten vangen. Webshop voor elektrische rattenval. Met de elektrische rattenval dood u snel en doeltreffend de gevangen rat met een stroomstoot. Wanneer een muis of rat deze val binnenkomt activeert deze een elektronisch circuit waardoor ze onmiddellijk een dodelijke elektrische schok toegediend krijgt.


Deze elektrische muizen en rattenval geeft onmiddellijk een dodelijke elektrische schok aan de muis of rat zodra deze de val binnenloopt. Daarna volgt onmiddellijk een tweede schok om er zeker van te zijn dat het dier gedood wordt. Hierdoor is geen gif nodig. Zoals reeds gezegd is een rattenval maken is best een hele klus.


Er zit veel tijd in en het is niet eenvoudig, alhoewel op internet veel mogelijkheden staan hoe je zelf een rattenval kunt maken. Vergelijk voor de laagste prijs. Een elektrische muizenval is een klein doosje (zo groot als een pak hagelslag).


Je plaatst het doosje op de grond in de ruimte waar je last hebt van muizen. De muis loopt in het doosje en wordt binnen enkele seconden gedood door een elektrische schok. Door middel van een elektrische schok wordt het dier snel gedood waardoor onnodig dierenleed wordt voorkomen. Zonder gif of chemicaliën, dus veilig in gebruik. De elektrische rattenval is zeer effectief en dood een rat met een enkele schok waardoor geen onnodig lijden wordt veroorzaakt.


Er is geen gif nodig, enkel Provoke lokstof, waardoor dit een milieuvriendelijke en diervriendelijke manier is om ratten en muizen te vangen.

Wanneer een Rat de rattenval binnen komt zal deze binnen enkele seconde door een elektrische lading worden gedood. Voor een groter vangbereik adviseren wij gebruik te maken van de muizenlokstof Provoke. Automatische rattenval - muizenval van GoodNature Ik ben constant op zoek naar gifvrije, duurzame en milieuvriendelijke producten om overlast van muizen en ratten op. Bij Macrovet de degelijkste rattenval en rattenklem collectie online verkrijgbaar. Het is van belang ratten effectief en zo snel mogelijk tegen te gaan, aangezien ratten zich erg snel kunnen voortplanten in korte periode.


Om een rattenplaag te voorkomen, heeft Agradi verschillende producten verkrijgbaar in de productcategorie rattenval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts