donderdag 26 juli 2018

Grind steentjes

Bestel eenvoudig op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Welke soorten grind steentjes zijn er te onderscheiden? Siergrindbiedt een gevarieerd aanbod aan grind steentjes aan. Je kunt kiezen uit meer dan soorten grind , de keuze is dus enorm.


Je kunt onder andere kiezen uit diverse afmetingen, types en kleuren steentjes.

Een populaire grind in ons assortiment is de carrara grind. Want grind – met name siergrind – is mooi om te zien, veel eenvoudiger aan te brengen dan terrastegels en voert ook water goed af. Tuingrind is geschikt als bestrating van paden en terras, en ook als toplaag van de perkjes waar je planten en bloemen in staan. Houd jij ook zo van het gezellige geluid dat de knisperende steentjes maken?


Dat het een natuurproduct is en weinig onderhoud vraagt, zorgt ervoor dat grind een zeer geliefde keuze is. Wanneer je ervoor kiest om grind te gaan kopen, heb je ook nog eens heel veel keuze in vormen en kleuren van de grindsteentjes. Het kan gemaakt zijn van dolomiet, natuursteen en dergelijke soorten steen. Waar we het in ieder geval over eens kunnen worden, is dat een tuin aanleggen met grind met een meerdere losse steentjes gedaan wordt.


Dit zijn de wat grotere steentjes onder de grindsoorten.

Grafvulling geschikt voor grafmonumenten en grafstenen. Bekijk ook onze speciale glassteentjes. U kunt een grafvulling online bestellen in onze webshop Eijgelaar Gedenktekens. Split, grind en steentjes tot mm.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan siergrind. In tegenstelling tot het echte grind heeft siersplit een korrel die vele malen kleiner is. Dit kleinere split kan uitstekend gebruikt worden voor paden. Doordat sier- en ardennersplit een kleinere korrel heeft zal dit fijner lopen.


De soorten split zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Nederland afleveren binnen enkele dagen! Deze ronde en gladde vorm ontstaat doordat de steentjes in de machine langs elkaar schuren. In principe zijn allebei de varianten voor dezelfde toepassingen geschikt. Al is het natuurlijk wel zo dat de ronde kiezelstenen ( grind ) wat comfortabeler lopen, met name op blote voeten.


Natuurlijk is dat iets om te overwegen. Hiermee maak je niet alleen mooie rustige vlakken in de tuin maar het is ook heel praktisch. De harde ronde kiezels maken het grind gemakkelijk beloopbaar.


En door de ronde kiezels ook geschikt als dakgrind. In combinatie met grindplaten leg je met dit grind eenvoudig een goed berijdbare oprit of tuinpad aan! We willen tegels in de tuin dus deze mogen weg.

Het pad was ongeveer 12m lang, meter breed. In elke kleur en maat is grind of split losgestort vanaf 10. Bent u op zoek naar tuingrind of een exclusieve kleur split voor uw oprit?


Grind steentjes voor in de tuin. Zoekt u basalt, graniet, lava of carrara split? Wilt u een fijne soort of een slate split losgestort aan huis laten leveren? Goedkoop en zeer snel geleverd door heel.


Koop je grind online bij Brico – BricoPlanit. Vergruisd grind is ideaal voor het maken van je eigen beton. Bovendien wordt grind ook gebruikt bij de aanleg van opritten, terrassen en tuinpaden. Basalt split is een donkergekleurd grind van vulkanische oorsprong. Het is afkomstig van snelstromende lava dat zeer snel is afgekoeld.


Door die snelle afkoeling bevat Basalt weinig kristallen en als er kristallen in zitten, zijn ze erg klein. Daarnaast is het ook mogelijk om het grind los gestort te laten leveren, dit is vanaf 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts