vrijdag 6 juli 2018

Bouwstempels draagkracht

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! In onze webshop bieden wij verschillende maten duw- en trektempels aan. Omdat deze bouwstempels worden gebruikt om tijdens het (ver)bouwproces muren te schoren, worden deze ook wel schoorstempels genoemd.


De kenmerken van onze duw-trekstempels. Onze schoorstempels zijn van het merk Scafom-Rux, een wereldwijd bekende fabrikant van bouwstempels. Zwaarlaststempels voor grote draagkracht.


De zwaarlaststempels zijn zeer geschikt daar waar grote draagkracht nodig is in veelal beperkte beschikbare ruimtes. Met afmetingen van 2x 2mm, kan de stempel, afhankelijk van de lengte en horizontale belasting, tot 2kN belast worden. Betonstempels worden gebruikt voor de ondersteuning van vloeren, plafonds en muren bij nieuwbouw en renovaties. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.


Bouwstempels zijn in feite niets meer dan een metalen steun om bijvoorbeeld een plafond te ondersteunen. Ideaal voor wanneer u een tussenwand in uw woning wilt weghalen of een dragende wand wilt vervangen en tijdelijk vervangende draagkracht nodig heeft. Op menig bouwproject worden schroefstempels toegepast ten behoeve van de tijdelijke ondersteuning van zware constructies. Het principe en gebruik van schroefstempels is eenvoudig.


Een stempel bestaat uit tweegegalvaniseerde buizen: een binnenbuis en een buitenbuis, die in elkaar schuiven. Schroefstempels huren per week bij Boels. Wij verhuren diverse, verzinkte schroefstempels voorzien van vingerbeveiliging. Huur nu schroefstempels online!


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een.


In een handomdraai bij u geleverd. Ook in ons assortiment: Altrex Rolsteiger. Hdrager of overige systemen) en de stempels. Voor uw complete bouw- plaatsinrichting zorgen wij voor de meest. Verhuur van bouw- en steigermaterieel.


Deze gegalvaniseerde schroefstempel is voorzien van vingerbeveiliging. Daarnaast beschikken deze stempels over uitvalzekering en voetversterking. Deze zeer zwaar uitgevoerde schroefstempels zijn volgens Euronorm en Aboma Keboma goedgekeurd met certificaat KLASSE A. Gegalvaniseerde uitvoering. Voor het stutten van dragende delen.


Bekijk alles met bouwstempels ! Dat is niet wettelijk verplicht, maar draagt wel bij aan een veiligere bouwplaats. Bouwstempels , ook wel schroefstempels genoem worden gebruikt ter ondersteuning van het plafond. Als er sprake is van inzakkingsgevaar tijdens het verwijderen van een dragende wand of als je tijdelijk meer draagkracht nodig hebt, biedt een bouwstempel solaas.


Info over bouwstempels kopen. Resultaten van zoekmachines! Alle bouwstempels zijn voorzien van vingerbeveiliging. Voordelen van bouwstempels. Het gebruik maken van bouwstempels kent vele voordelen.


De eerste en meest belangrijke voordeel is uiteraard dat u hiermee veilig te werk gaat. Of u nu als particulier of als bouwvakker werkzaam bent, een Aboma gekeurde schroef- of bouwstempel maakt het u mogelijk om veilig te werk te gaan. De genoemde kortingen gelden ook bij het huren van of enkele stempels. Voor u bestel morgen geleverd. Balkstaal Staaltabellen voor het voorraadprogramma en technische gegevens voor stalen balken.


Gratis bezorgd vanaf €450.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts