maandag 30 juli 2018

Teak en living

Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Meld je Gratis aan en ontdek iedere Dag de nieuwste acties met min. Wij van Hamer badkamers in Brummen hebben een grote voorliefde voor teak en natuurstenen badkamerproducten.


Verkrijgbaar met witte of zwarte waskom.

Bestel eenvoudig, voordelig én snel op Stonecompany. De collectie van Life Outdoor Living bestaat uit teak , een zuiver natuurproduct. Elke individuele tafel heeft een eigen structuur en uitstraling. Ongelijkheid in afmeting en structuur zijn een eigenschap van het hout, elk product is hierdoor uniek.


Gerecycled teak heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt een mooie, zilvergrijze tint. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Het complete pakket voor het stylen of restylen van je huis en badkamer. Wij, Lotte en Joost, zijn oprichters van DOC Living en zijn actief met onze passie voor meubelen.


Onze passie ziet u terug in onze teak meubelen en de gedrevenheid waarmee wij u helpen.

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Olmega Teak is uw teak specialist, met het grootste assortiment teak meubel collecties. Koloniaal, Recycle Landelijk teak : wij leveren uw droom meubel! Coffee table made of reclaimed teak wood.


Powered and designed by VWA Internet- en Reclamebureau. De wastafels en waskommen. De materialen teakhout en natuursteen zijn voornamelijk in deze producten terug te zien. Deze waskommen hebben een natuurlijke afwerking, rustiek gevormd aan de. Al onze teak kasten zijn met de hand vervaardigd en daardoor heeft iedere kast en ander meubelstuk een unieke en luxe uitstraling.


De meeste kasten in het assortiment van DOC Living zijn grotendeels gemaakt van teak. Hierdoor zijn de kasten duurzaam, sterk en maar minimaal onderhevig aan slijtage. Klik hier om de bon uit te printen en kom dan snel naar onze showroom!


Samen ondernemen met Tower Living. Tower Living is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende en trendsettende partner voor groothandels, grootwinkelbedrijven, retailers, inkooporganisaties en projectpartners in Nederlan België en Duitsland. Wegens werkzaamheden zijn wij moeilijk bereikbaar. Teakea is de specialist in kwalitatieve en scherp geprijsde teak tuinmeubelen en woonmeubelen. Daarnaast ook een brede selectie natuurstenen waskommen.


Zo bestaan hun collecties onder andere uit wastafelmeubelen, losse kasten, wastafelbladen en spiegels. Deze bijzettafel en kruk is gemaakt van prachtige houtschijven van teak takken.

Behalve praktisch, ook nog eens decoratief! Dit item staat heel mooi in interieurstijlen met veel hout of houten details, te denken is aan landelijk, bohemian, of Scandinavisch. Teak and Living : sfeervolle combinaties van teakhout, natuursteen en keramiek. De bijzettafel en kruk heeft een hoogte van centimeter en is verkrijgbaar in twee. Diameter kom is 40cm, totale opstelling is 90cm.


Ontdek hier ons uitgebreid aanbod Outdoor Living. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van Teakpoint. Het is met trots dat wij, LIFE Outdoor Living , onze tuinmeubelcollectie presenteren. Een collectie bestaande uit een wijde range met inspirerende en stijlvolle buitenmeubelen, ontworpen om van te genieten en bovenal functioneel.


De laatste ontwikkelingen voor het komende seizoen: Nieuwe ronde vormen gebaseerd op de interieur trends. Een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in handgemaakte teakmeubelen, dat gedreven wordt door enthousiasme en passie voor het product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts