maandag 16 juli 2018

Ratten lokstof

Ratten lokstof

Voor alle vallen en klemmen. Het product is onweerstaanbaar voor deze groep knaagdieren en zal uw vangstopbrengst verhogen! Dit niet giftige, hypoallergeen ratten lokmiddel is uitstekend geschikt voor alle ratten vangkooien en houten- en kunststof ratten klapvallen. Provoke is makkelijk aan te brengen door middel van een niet-druppelende vulfles.


Ratten lokstof

En bovendien wateroplosbaar. Dit rattenlokmiddel heeft een bewezen hoge aantrekkingskracht op ratten. Door de sterke geur heeft deze lokstof een hogere aantrekkingskracht dan de meeste rattenlokmiddelen op de markt. Vormt een perfecte combinatie met klem of vangkooi.


Met de speciale doseerdop handig doseren zonder te druppelen. Hoe beter de lokstof , hoe sneller een rattenbestrijding zal gaan. Ratten hebben een slecht zicht waardoor ze vooral op instinct, gehoor en geur overleven. De goedkoopste van Nederland!


Ratten lokstof

Ronada ratten en muizen lokstof is afgestemd op de voedselvoorkeuren van muizen en zal uw vangstopbrengst zeker gaan verhogen. Uitstekend geschikt voor alle lijmvallen, vankooien en houten- en kunststof klapvallen. Eenvoudig toe te passen in willekeurige muizenval, inclusief handig hulpmiddel om de ratten en muizen lokstof aan te brengen.


Diverse Lokmiddelen om Ratten te vangen in klemmen, kooien en vallen. Bestel snel bij de goedkoopste in de Benelux. Lokpasta en lokmiddel om ratten bestrijden in huis online kopen. De Swissinno supercat rattenval met lokstof is gebruiksklaar. Het natuurproduct in deze rattenval lokt de rat sterk aan.


Ratten lokstof

De val is binnen enkele seconden eenvoudig met één hand op te zetten (spannen, lokstofdeksel eraf en klaar). Het dier kan zonder aanraken verwijderd worden. Lokstof gebruikt u om ratten of muizen naar de val of kooi te lokken.


De aantrekkelijke geur van lokstof is van een verre afstand te ruiken en het ongedierte zal hier op af komen. Daarnaast is lokstof erg makkelijk in gebruik en dit soort is onschadelijk voor dieren. Muizen en ratten lokstof speciaal voor in klapvallen! Gifvrij en speciaal ontworpen voor de professionele klapvallen, muizenklemmen, rattenklemmen of slagklemmen genoemd.


In het lokaasdepot van de klem kan dit lokaas gestopt worden voor een dodelijke combinatie. Ratten en muizen dienen dit lokaas tot dagen te eten om vervolgens een langzame en pijnlijke dood te sterven. Kan gebruikt worden in alle soorten vallen en klemmen om van uw rattenprobleem af te komen.


Professionele lokstof voor ratten in een handige 2grams knijpfles. Het is veilig in gebruik omdat het niet giftig is. Verder geeft de lokstof geen vlekken. Zeer hoge aantrekkingskracht op ratten. GoodNature vangt en dood ratten en muizen automatisch.


De lokstof die wordt gebruikt is het succes van deze automatische ratten - en muizenval. Eenvoudig en snel bestellen van Nara Lure muizen en ratten lokstof - Vanillesmaak - per stuk bij De Gooise Diersuper. Goodnature Ratten en muizen Lokstof Chocolade zak 250gram.


Een echte winkel met vakbekwame dierenliefhebbers. Zelf ruik ik er niets van, maar van na jaren er nog steeds muizen mee! Je zou het onderdeeltje met deze lokstof uit de val kunnen halen en dat gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts